Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prostitutka z pětasedmdesátiletého stařečka vymámila jeden a půl milionu: Bylo mu jí líto

Prostitutka z pětasedmdesátiletého stařečka vymámila jeden a půl milionu: Bylo mu jí líto.
Prostitutka z pětasedmdesátiletého stařečka vymámila jeden a půl milionu: Bylo mu jí líto.  (Autor: Profimedia, archiv Blesk)
Autor: dce - 
21. března 2016
13:13

Opravdu lstivým podvodem vylákala mladičká prostitutka ze seniora jeden a půl milionu korun. Stařeček se kvůli ní zadlužil a dokonce ho šetří policie kvůli zpronevěře. A jak se muž hájí? Bylo mu jí prý líto.

Důchodce z Plzně se s 19letou Naďou začal stýkat kvůli sexu. První rok ji vždy odvezl kousek za město, kde ho dívka za 400 korun uspokojila ústy. Muž, kterému táhne na sedmdesát pět let, tvrdí, že v ní neviděl prostitutku, která má každý den deset zákazníků. „Tvrdila mi, že nikoho nemá, že na ni všichni kašlou, nikdo ji nechce,“ řekl senior deníku Právo.

V roce 2013 si ale Naďa začala stěžovat, že má zdravotní potíže se srdcem a musí na operaci. Z cizího čísla mu začaly chodit SMS zprávy o jejím zdravotním stavu od údajného lékaře. Prostitutka pak začala tvrdit, že nemá pojištění ani peníze, a že na operaci nepůjde, bude to tak pro všechny lepší.

„Nevím, co s Naděnkou bude, když je to jedno vám, tak mně tuplem. Já můžu dát 50 tisíc, když vy přidáte 20 tisíc, tak zbytek pojišťovna odpustí,“ napsal seniorovi „lékař“. A muž zaplatil. Jednou, dvakrát, třikrát…

Nakonec ho mladičká prostitutka stála jeden a půl milionu. Chvíli to byl špatný zdravotní stav, kdy byla napojená na život podporující přístroje, jindy to byla exekuce či smrt celé rodiny. „Chtěla půjčit peníze, slíbila, že mi je vrátí. Tak jsem vyzvedl z účtu občanského spolku, kde jsem působil jako funkcionář a měl jsem přístup k financím. Protože jsem peníze nevrátil, podal na mě výbor spolku trestní oznámení,“ vysvětlil senior.

Když ho policie začala vyšetřovat, svěřil se, jak to celé bylo. Policisté mu nakonec oznámili, že historky mladé dívky byly výmysl. „Já jsem tomu do té doby pořád věřil. Jak jsem mohl být takovej blbec!“

Nyní chodí na brigády, aby mohl splácet dluhy. Soud pozastavil jeho trestní stíhání kvůli zpronevěře s tím, že musí peníze do určité doby spolku vrátit. U soudu teď stane kvůli podvodu mladičká Naďa.

sores ( 22. března 2016 13:52 )

 To bych přál každému vo.lovi co za ***n.ní platí a neštítí se ště.tky co jich tam měla víc než hajný v lese ptáků,brrrr! Dobře mu tak dědkovi.

salto ( 22. března 2016 10:27 )

Dědku, cos to s tím svým slimákem provedl. Prachy fuč a jaký to bylo si už taky nepamatuješ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání