Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tchán nezmizel, zabil jsem ho já! Muž z Benešovska se v opilosti přiznal k vraždě

Šestadvacetiletý mladík se přiznal k vraždě svého tchána
Šestadvacetiletý mladík se přiznal k vraždě svého tchána  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: ljš - 
14. března 2016
22:44

Čtyři roky po něm policie pátrala, pohřešovaný muž (†47) z Říčan u Prahy byl přitom zakopaný na zahradě svého domu. Zavraždil ho zřejmě jeho zeť, který v domě poté žil se svou manželkou, dcerou oběti, a dvěma dětmi. Po letech se v opilosti přiznal svému kamarádovi.

Tělo muže policisté podle televize Nova vykopali před několika dny. To potvrzuje i hromada hlíny, která na zahradě zpustlého domku zůstala. Jak byl pohřešovaný zavražděn, ukáže až nařízená pitva, vrah ho ale údajně před zakopáním rozčtvrtil.

Není také jasné, co mohlo být motivem činu. Zavražděný prý nebyl příliš movitý, naproti tomu jeho zeť prý pochází z rodiny úspěšného podnikatele. Zda o otcově vraždě věděla i jeho dcera, zatím není jasné. Obviněn byl zatím pouze její manžel.

V tom se zřejmě po čtyřech letech hnulo svědomí a v opilosti se přiznal svému kamarádovi. "Začal, že by mi potřeboval něco říct, a povídá: Víš, jak jsem ti tenkrát vyprávěl o tom tchánovi, tak on není pohřešovanej, že by se někde ztratil. My jsme se ho totiž zbavili, zabili jsme ho," řekl televizi svědek, který policisty na případ upozornil.

moiaza ( 15. března 2016 08:26 )

 Jaký je rozdíl mezi tchýni a amoletou? Amoleta je nejlepší když je teplá a srolovaná. Tchýně když je studená a vyšpononovaná. U tchánu je to možná podobné. Já ještě žiji, tak nevím.

jonn ( 14. března 2016 23:32 )

Kdo ho zamordoval , řekl my ... ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání