Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tragický požár rodinného domu Praze: Uhořela žena s malým dítětem (†2)

Autor: ČTK, lm - 
28. února 2016
10:16

Při požáru rodinného domu v pražských Záběhlicích zemřela v noci na dnešek jedenačtyřicetiletá žena a dvouleté dítě. Dalších 14 lidí z okolních domů bylo evakuováno, jeden člověk skončil v nemocnici. Hmotnou škodu hasiči předběžně vyčíslili na milion korun. ČTK to sdělily mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová a mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Požár vypukl v jednom z domů v Hlavní ulici před druhou hodinou ranní. "Na místo urychleně dorazily nejbližší policejní hlídky a policisté z bezpečnostních důvodů uzavřeli bezprostřední okolí místa požáru a spolu s hasiči evakuovali obyvatele sousedních domů," uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Hořelo v přízemí i prvním patře. "Hasiči během likvidace požáru nalezli dvě těla bez známek života, jedenačtyřicetiletou ženu a dvouleté dítě. Bezprostřední příčinu jejich smrti určí až nařízená soudní pitva," řekla mluvčí. Požár nepřežili také dva psi.

Oheň dostali hasiči pod kontrolu zhruba za hodinu. „Dohašovací práce probíhaly až do rána, proto zatím příčinu nebylo možné zjistit. Během dne se policisté s hasiči na místo vrátí, využijeme také psa specializovaného na vyhledávání akcelerantů hoření,“ dodala Zoulová.

rumungro ( 29. února 2016 17:44 )

Pornostar? Česky hvězdá prostitutka. Škoda dítěte i jezevčíků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání