Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Divoká policejní honička: Kradená dodávka skončila ve srázu, řidič utekl

Autor: ljš, kon - 
25. února 2016
10:38

Vloupali se do obchodu, ukradli auto a dali se na útěk. Středočeští policisté honili v noci na čtvrtek dva nebezpečné cizince. Když s autem nabourali, utíkali před nimi dokonce po svých.

Cizinci nejprve v pozdních nočních hodinách vykradli obchod s potravinami v Mratíně. Neměli ale zřejmě čím lup z místa odvézt, a tak se rozhodli odcizit dodávku, která stála opodál. Měli ale smůlu, protože je při tom přistihl její majitel, který zalarmoval policii.

Ta se za autem ihned vydala. Policisté ho pronásledovali několik kilometrů. U obce Jiřice se ale cizinci dostali do úzkých a neměli už kam ujet. Projeli proto vraty do soukromé zahrady, kde pak ale nezvládli řízení a auto pustili ze srázu.

Z vozidla pak vyskočili a začali utíkat po svých. Zatímco spolujezdec byl dopaden zhruba po sedmi stech metrech, řidiči se podařilo zmizet. Policisté se nyní snaží zjistit totožnost zadrženého muže a dopátrat se spolupachatele. Muž s nimi ale bohužel nekomunikuje.

Video Policisté honili ukradenou dodávku - Policie ČR
Video se připravuje ...

moiaza ( 25. února 2016 11:28 )

 USA náš vzor! Ale co tak si vzít vzor v takových případech? V USA by už dávno měl pachatel kulku v hlavě. U nás je docela zábavna soutěž v ujíždění policii. Ujíždějí opilci, feťáci, zloději a jiní delikventi. A policie? Baví se honičkami přes půl republiky. Vůbec si neuvědomují, že po celou dobu nahánění, vlastně velice ohrožuji všechny účastníky silničního provozu. Dokud nebude pachatel nekompromisně v rychle zastaven, ztrací každá honička smysl a je nebezpečná. Ale naše zákony jim nahrávají. A když se jim náhodou podaří pachatelé zastavit, těch keců kolem dokola. Proč, jak, bylo to nutné, nebylo, a pod. Žijeme přece v Kocourkově.

monsegur ( 25. února 2016 11:09 )

 Úchvatné ! Fízláci se svojí supertechnikou nedokážou zastavit dodávku!!!! . Myslím, že si majitel pro příště rozmyslí fízlům vůbec něco nahlašovat. Kdyby to neudělal, tak má dodávku někde odstavenou, ale vcelku!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání