Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Už to nahoře rozjíždíš s Lemmym, Kurtem a Amy: Kamarádi posílají Tomášovi vzkazy do nebe

Autor: dce - 
23. února 2016
15:46

Místo krásné dovolené tragická nehoda. Tomášovu (†25) smrt doma v Česku nyní oplakávají desítky jeho přátel a blízkých. Kytarista a zpěvák v jedné osobě tragicky zahynul na Kanárských ostrovech, když ho na silnici srazilo rychle jedoucí auto.

K tragédii došlo podle všeho v neděli odpoledne. Tomáš přecházel silnici na zákazu a srazil ho rychle jedoucí vůz. Záchranáři už mu nedokázali pomoci. Podle svědků se nehodě nedalo zabránit, vše se seběhlo příliš rychle...

Jeho rodina a kamarádi na něj nyní vzpomínají i na sociálních sítích. Tomášova přítelkyně na Facebooku sdílela dojemný vzkaz: "Je toho tolik, co bych Ti chtěla říct, věřím jen, že tu teď vedle mě někde jsi..."

Kamarádi posílají Tomášovi vzkazy do nebe Kamarádi posílají Tomášovi vzkazy do nebe | Facebook

Desítky dalších vyjadřují upřímnou soustrast. Mnozí nechápou, jak jejich kamarád mohl takhle rychle zmizet z jejich života. Smutnou zprávu okomentoval i frontman skupiny Rybičky 48 Jakub Ryba. Další hudebníci chystají vzpomínkový koncert v Kutné Hoře. Tomáš totiž zpíval a hrál na kytaru v punk-rock'n'rollové kapele Absurd Error.

"Kamaráde, na dálku s tebou symbolicky připíjím, předpokládám, že ty už tam nahoře rozjíždíš s Lemmym, Kurtem, Amy a dalšíma jednu velkou nikdy nekončící party! Pořád tomu nemůžu nějak věřit, že tak energickej a pozitivně naladěnej člověk jako ty odešel tak nesmyslně brzo. Sem hrdý, že mohu říct, že si byl můj kamarád! Díky za podíl na tom, že máme s Pájou baráček, a za to, že si mně dycky dokázal zlepšit náladu už jen tím, jaký si byl optimista s úsměvem od ucha k uchu. Marně bych hledal vzpomínky, kdy si se mračil apod. Díky za vše, dneska piju na tebe a aspoň v myšlenkách s tebou. Měj se tam krásně, brácho! Jednou se zase potkáme!" napsal Tomášův kamarád Martin.

pjotri ( 25. února 2016 10:39 )

uz to nehul.. "prsit se vlastnim dilem" je neco podobnyho, jako kdyz se prsi prsatice - tedy vystavuje prsa na odiv.. mimochodem... ten duchaplnej text v Nocnich murach mi nebylo umozneno vyslechnout, tak kvalitne to bylo ozvuceno.

pjotri ( 25. února 2016 10:34 )

"Prsit se" je terminus technikus, vime? Prsit se nekam, tedy cpat se nekam PRSAMA, byt VYPRSENEJ apod. Pokud jde o nepsani hacku a carek, je to, zrejme, dano tim, ze pisu z dost vzdaleneho zahranici, kde mistni (rozumej HOTELOVY) PC cestinu jaksi nestiha a ja jsem dalek tomu, jim do toho PC hrabat. I cteni nasich clanku na tomto PC je pomerne horor, protoze se nezobrazuje diakritika, anobrz ruzne jine znaky. Doufam, ze nepisu moc slozite, abys to pochopil. Zrejme jsi jeste nikdy nebyl v zahranici a asi jsi v zahranici nikdy nepsal na CIZIM PC, tak ani neocekavam, ze bys to pochopil. Pokud jde o recesi, tak hoooodne ubohouckou, o to vic, kdyz ji nekdo nazyva "videoklipem". Bohuzel mela ta hudba ve "videoklipu" podstatne vyssi uroven, nez v Nocnich murach (vsimni si, prosim, opet pravopisu - Nepisu "Nocni Mury", ale Nocni mury s malym "m", protoze "mura" neni, ani v tomto pripade, JMENO, proto se nepise s velkym M.. Ano, dela se to v anglickych nazvech, ale mam intenzivni nezvratnej pocit, ze Nocni mury jsou nazev cesky.

JerryforBery ( 25. února 2016 09:46 )

Pardon... "Říká ti něco hlavní a vedlejší věta?" Asi jsem se nakazil tvým "stylem" psaní.

JerryforBery ( 25. února 2016 09:43 )

Respektive "pyšní" ... Říká ti něco hlavně a vedlejší věta, hlavo chytrá?

JerryforBery ( 25. února 2016 08:47 )

Chyby dělá každý. Psal jsem to ve vzteku a v rychlosti, takže jsem udělal gramatickou chybu. Ale, že ty píšeš bez háčku, bez čárek a místo "pisni", píšeš "prsi"? To je opravdu geniální... Jinak s tebou souhlasím, Noční Můry jsou veledílo, tak se přestaň do něj navážet, nebo tě třeba navštíví nějaká Noční Můra! ... A Baywatch je, pokud vím, udělaná z recese - to každý rozumný člověk pochopí - ty zřejmě ne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání