Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tragická nehoda na Frýdecko-Místecku: Spolujezdec (†28) zemřel, řidič skončil v nemocnici

Autonehoda (ilustrační foto)
Autonehoda (ilustrační foto)  (Autor: Policejní deník)
Autor: ČTK - 
3. ledna 2016
10:35

Osmadvacetiletý spolujezdec zemřel při nehodě v Třanovicích na Frýdecko-Místecku. Dvaadvacetiletý řidič nezvládl řízení a v levotočivé zatáčce v Třanovicích na Frýdecko-Místecku vyjel mimo silnici, kde narazil do betonového mostku. O život přišel jeho osmadvacetiletý spolujezdec.

Nehoda se stala o půlnoci, když řidič jel po silnici druhé třídy směrem do obce Třanovice. Nezvládl řízení, v zatáčce vyjel ze silnice a narazil ve vysoké rychlosti do betonového mostku.

„Spolujezdec utrpěl velmi vážná zranění, kterým i přes snahu lékařů na místě nehody podlehl,“ uvedla v neděli pro ČTK policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Řidič utrpěl poranění nohy a hlavy. V době zásahu byl při vědomí a se záchranáři komunikoval. Byl převezen do nemocnice v Třinci. Policie případ vyšetřuje jako usmrcení z nedbalosti.

Podle mluvčího záchranné služby Lukáše Humpla zůstal muž zaklíněn ve vozidle a s jeho vyproštěním museli pomoci hasiči. „Postižený nejevil žádné známky života. Zasahující lékař u něj zjistil poranění hlavy a mozku, horní a dolní končetiny. Záchranáři zahájili resuscitaci se srdeční masáží a umělou plicní ventilací ve snaze obnovit srdeční činnost. Jejich snaha však nevedla k úspěchu,“ podotkl Humpl.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání