Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílenec hrozil, že hodí miminko z mostu na koleje. Zoufalá matka si lehla před vlak

Na plzeňském nádraží se odehrálo rodinné drama, které málem skončilo tragédií. Muž chtěl hodit dítě z mostu přímo na kolejiště
Na plzeňském nádraží se odehrálo rodinné drama, které málem skončilo tragédií. Muž chtěl hodit dítě z mostu přímo na kolejiště  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: lm - 
31. prosince 2015
07:35

Nechybělo mnoho a mohlo dojít k obrovské tragédii. Policisté byli ve středu večer povoláni k případu, který málem skončil smrtí malého miminka. Muž na plzeňském nádraží vyhrožoval, že malé dítě hodí z mostu.

Incident se odehrál včera kolem osmé večer na nádraží Plzeň - Jižní předměstí. Mladý pár se tu pohádal a muž začal ženě nadávat. Poté vzal miminko z kočárku, který vezla, a vyklonil se s ním z mostu a vyhrožoval, že ho pustí do několikametrové propasti.

Naštěstí zasáhl kolemjdoucí slovenský dělník. Duchapřítomný muž ihned zavolal policii a poté se vydal miminko zachránit. „Chtěl jsem mu v tom zabránit, ale viděl jsem, že venku zastavuje první policejní auto, takže jsem zase běžel ven, říct jim, kde jsou s tím dítětem. Policajti tu byli strašně rychle, ani ne do tří minut od zavolání,“ popsal serveru krimi-plzen.cz zachránce Stanislav Čunta.

Hádka mezi párem stihla mezitím vygradovat do takových rozměrů, že se vysílená žena rozhodla ukončit svůj život a lehla si na koleje před přijíždějící rychlík. Přivolaní policisté ženu z kolejí vytáhli a během krátké chvíle zadrželi i jejího druha s dítětem. Miminku se naštěstí nic nestalo.

„Ženu jsme předali do péče záchranářů, kteří ji transportovali do nemocnice a dítě si na místě převzaly sociální pracovnice OSPOD. Případ je samozřejmě na samém počátku vyšetřování, kolegové jsou stále ještě na místě a případem se intenzivně zabýváme. Více informací budeme mít zítra,“ sdělil serveru mluvčí policie.

ginna15 ( 31. prosince 2015 10:50 )

Pokud to byl cikán,žádná škoda..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání