Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policisté zrušili Vietnamcům svatbu: Svědka vytáhli z auta a zatkli

Autor: uá - 
29. prosince 2015
17:47

Chystali se na svatbu, ta se ale nakonec nekonala. Cestou na ni je totiž pozatýkala zásahovka. Čtyři Vietnamci tím byli tak zaskočeni, že zapomněli své auto zajistit. Policisty tak stihli ještě nabourat. Zadržený řidič navíc nadýchal.

Zásah byl součástí velkého zátahu Národní protidrogové centrály, který probíhal současně na několika místech po celém Česku. Došlápli si i na skupinu Vietnamců z Podbořanska, která se ten den chystala na svatbu.

Jeden ze zatčených měl na obřadu dokonce svědčit. K tomu ale nedošlo. Svědek ani jeho další tři společníci totiž nedorazili. U Očihova jim cestu zkřížilo auto zásahové jednotky. Vietnamci byli tak zmatení, že své stříbrné Audi Q7 s automatickou převodovkou zapomněli zajistit. „Když je policisté zatýkali, audina se rozjela a nabourala do jejich služebního auta. Vyvrátila jim dveře,“ popsal svědek, který právě projížděl okolo.

Policejní mluvčí Jaromíra Střelcová pouze potvrdila, že nehodu vyšetřují dopravní policisté. „Řidič audi nezajistil. To se rozjelo a nabouralo další vozidlo,“ uvedla bez dalších podrobností. Dodala, že řidič měl navíc pozitivní zkoušku na alkohol. Podle informací Blesku nadýchal 0,39 promile. Informace o zátahu dosud Národní protidrogová centrála nezveřejnila.

tupecek ( 29. prosince 2015 19:29 )

 Takže zásahovka je vytáhla z auta a když se nezabržděné Audi rozjelo, může za to řidič? Spíš to bude chybička rychlé roty

honzazchaloupky. ( 29. prosince 2015 18:10 )

Kdyby jim všem zrušili pobyty na území ČR, udělali by líp.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání