Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotná bourala cestou do porodnice: Přivedla na svět zdravého chlapečka

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
8. prosince 2015
11:28

Obrovské drama se šťastným koncem! Žena, se kterou se cestou do porodnice převrátilo auto na střechu, nakonec o pár hodin později porodila zdravého chlapečka.

K nehodě došlo v pondělí v půl deváté ráno u Rokycan. Osmapadesátiletá řidička vezla v autě značky Hyundai Accent svou dceru do porodnice a na zadní sedačce seděl ještě její čtyřletý vnuk. Zřejmě pod vlivem stresu a spěchu ale nezvládla řízení, dostala smyk a skončila s autem na střeše.

Záchranáři pak museli nastávající maminku s kontrakcemi odvézt rovnou na porodní sál rokycanské nemocnice. Tam porodila, naštěstí bez jakýchkoli komplikací, zdravého chlapečka. Teprve potom jí mohla být ošetřena zranění, která byla naštěstí lehčího charakteru.

Spolu s maminkou byl hospitalizován i malý pasažér auta, který při nehodě utrpěl lehčí zranění hlavy. I on je ale v pořádku, stejně jako babička, která nehodu způsobila.

lobotom ( 8. prosince 2015 21:13 )

Jistě, nějaká rychlá diagnóza. Zdraví je tělesné a duševní. To druhé se ukáže až později. Vzhledem k viditelné rodinné anamnéze bych si tak jistý nebyl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání