Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah Ireny Neffové: Dcery se vzdal za nižší trest?

Autor: ps - 
1. prosince 2015
18:21

Možná ještě víc než výše trestu pro Nováka pálila Neffovy dramatická situace kolem malé Dominiky, kterou chtěli do své péče. Začalo nekonečné vyjednávání, které se táhlo rok a půl. Až pak Novák kývl na trvalé osvojení.

Traduje se, že tak učinil »výměnou« za kladné hodnocení v posudku, na základě kterého se teď bude rozhodovat o osudu jeho žádosti o propuštění.

Zkrátka že byl schopen i vzdát se dcery (jeho jméno zmizelo i z rodného listu), jen aby za svůj čin nemusel pykat tak dlouho… K závěrečnému soudnímu jednání se přitom ani neobtěžoval, poslal jen písemný souhlas…
Díky tomu každopádně dnes holčička vyrůstá v kompletní rodině Davida Neffa a jeho partnerky, chodí do 3. třídy základní školy, věnuje se tenisu a jezdí na koni.

Miluje zvířata a cvičí svého nebojácného vlčáka. Následky tragédie, kterou viděla na vlastní oči, ale z hlavy asi nikdy nevytěsní…

majojo ( 1. prosince 2015 20:51 )

Asi jsi citlivější duše, než já. Já měla ve dvou letech taky těžký úraz a nic. Myslím si, že daleko víc mohou holčičce ublížit debilní žvásty debilního bulváru. Není zas tak malá, aby si to nedokázala přečíst. Nebo ji na ulici osloví hodná "teta" a důkladně to s ní prohovoří. Pak vyjde článek: Malá Dominika měla slzičky v očích a celá se třásla. Sviním není nic svaté, kromě jejich posvátných rodin a majetečků Když mají průšvih,prosí veřejnost o pochopení a zachování diskrétnosti.

pavel215-evzen-02 ( 1. prosince 2015 20:34 )

Jen debilové s malým lulanem píší velkým písmem.

petrkramny.vrah ( 1. prosince 2015 19:58 )

BOHUZEL TOTO JE DEMOKRACIE KAZDY SI MUZE VRAZDIT JAK CHCE ZA KOMUNISTU BY SE TO PROSTE NESTALO STAL TEN 17 LISTOPAD ZA TO? ROZUMNI LIDE RIKAJI KATEGORICKY:NE!

ukulele12 ( 1. prosince 2015 19:25 )

Nic nevíš, já ve stejném věku měla těžký úraz. Nic jsem si samozřejmě nepamatovala. Ale psychika je mocná. Cca. ve 13ti letech jsem začala mít noční můry, každý den, ve kterých jsem ho znovu a znovu v noci prožívala. Až mě napadlo zeptat se mamky, jak se to vlastně tenkrát celé přesně stalo (věděla jsem zhruba) a ona mi odvykládala přesně můj sen. Od té doby se mi o tom už nikdy nezdálo, protože vím. I po dvaceti letech to vidím naprosto přesně. Nemám z toho žádné následky, nic, tak jsem si jen mohla říct wau. Ale mít před očima takovou hrůzu..

janova ( 1. prosince 2015 19:14 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání