Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Úchyl v Kladně osahával maminku s kočárkem: Poznáváte ho?

Úchyl v Kladně osahával maminku s kočárkem: Poznáváte ho?
Úchyl v Kladně osahával maminku s kočárkem: Poznáváte ho?  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
19. listopadu 2015
10:31

Od minulého čtvrtka řeší policie v Kladně případ sexuálního oběžování na veřejnosti. Neznámý muž zde začal v parku osahávat maminku s kočárkem. Policisté za pomoci svědků vytvořili identikit - poznáváte ho?

Bylo 12. listopadu odpoledne, když se maminka i se svou osmiměsíční dcerkou procházela po lesoparku u Kožovy Hory. Z ničeho nic se k ní přiblížil neznámý muž a začal jí osahávat na těle!

"Poškozená se násilníka snažila odstrčit rukama a při ataku chránila i svou osmiměsíční dceru v kočárku. Ženě se po několika okamžicích podařilo muže odehnat a z místa odešla," uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková.

Úchyl ženu nezranil ani neokradl. Policie předpokládá, že se pohyboval pěšky. Na místě se nacházelo navíc dost chodců a cyklistů, kteří by muže mohli poznat. "Jednalo se o muže ve věku kolem 35 let, štíhlé, až hubené postavy, kolem 170 cm vysoký, bílé pleti. Vlasy měl hnědé, česané na patku. Tvář hladkou, bez vousů. Oblečen byl do dvoudílných tmavě modrých montérek a vesty s kapsami, barvy khaki. Hovořil plynně česky, bez přízvuku," doplnila mluvčí.

Pokud muže poznáváte, neváhejte kontaktovat policii na lince 158.

Úchyl v Kladně osahával maminku s kočárkem: Poznáváte ho? Úchyl v Kladně osahával maminku s kočárkem: Poznáváte ho? | Policie ČR

lunatic ( 19. listopadu 2015 15:06 )

Jeho nepoznávám ,svůj kočárek však ano!

trhnisinadledvinkou ( 19. listopadu 2015 14:31 )

vypadá jako multikulti obohacovatel

ruudazvostravy ( 19. listopadu 2015 11:30 )

Nó,vono de vo to,jesy mu přy tom vomaku taki bunzýroval čů*rák.Dybi né,tak to bil jenom ,jak řýkaj f JúEsÁ vobičejnej pý*čment a to je stejně nebespečný,jako někomu řýct po ránu dobrejtro.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání