Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Drama v Brodku u Přerova: Ozbrojenec se zabarikádoval v bytě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ljš - 
11. listopadu 2015
10:25

Střílel po okolí z malorážky! Zásahová jednotka zadržela nad ránem v Brodku u Přerova ozbrojeného muže. Ten se z neznámých důvodů zabarikádoval v domě. Zadrženého policie umístila do cely.

"Na linku 158 byla sdělena informace o ozbrojeném padesátiletém muži, který byl v místní restauraci a vytáhl zde střelnou zbraň - malorážku," uvedla mluvčí. Následně podle ní jeden z hostů odvedl muže domů, kde muž ze zbraně vystřelil a člověku, který ho přivedl domů, začal vyhrožovat.

Na místo vyjeli policisté. Muž po delší době otevřel vstupní dveře, v ruce přitom držel podle Zajícové zbraně. Následně zavřel a od té doby přestal komunikovat. "Na místo byla povolána zásahová jednotka a policejní vyjednavač, kterému se taktéž nepodařilo s podezřelou osobou zkontaktovat. Z důvodu ochrany života prověřovaného muže a jeho matky, která se v domě nacházela, zásahová jednotka vnikla do domu a dotyčného muže zadržela," doplnila policejní mluvčí.

Zákrok policistů v obci potvrdil starosta Brodku u Přerova Roman Zbožínek. "Byli tady od 1:45 do 03:30. Zásahová jednotka si vyžádala zhasnutí pouličního osvětlení. Nikdo nebyl zraněn," řekl dnes starosta obce. Podle informací ČTK šlo o místního muže, který bydlel v jednom z rodinných domů nedaleko kostela. Ještě dopoledne stála před domem policejní auta.

Muž byl po zadržení umístěn do policejní cely, po provedení dalších úkonů bude podle policie propuštěn. Na místě byly zajištěny také střelné zbraně, muž je držitelem zbrojního průkazu, uvedla policie.

lobotom ( 20. listopadu 2015 23:37 )

Policie taktně zamlčila, že to byl tzv. MYSLIVEC a navíc byl NAMOL. To jsou informace přímo od místních obyvatel. V poslední době tihle ozbrojení psychopati mají nějakou protekci u policie, stále se vypouští jedna zpráva za druhou, jak jsou zdánlivě namátkou kontrolováni, a vždy je nějakým zázrakem všechno v nejlepším pořádku.

sairait ( 11. listopadu 2015 11:37 )

doufám že než ho zatkli tak mu pořádně rozkopali vejce a pr.del

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání