Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Vteřiny od další tragédie ve Studénce: Kamioňák prorazil závory těsně před projetím vlaku

Autor: ljš - 
2. listopadu 2015
12:46

Ohrozil nejen sebe, ale životy dalších 150 lidí, a to na stejném místě, kde před třemi měsíci zahynuli tři lidé. Policisté šíleného řidiče kamionu dopadli pouhou hodinu poté, co na přejezdu ve Studénce prorazil závory.

Devětadvacetiletý řidič zahraničního kamionu, jehož národnost odmítla policie zveřejnit, vjel na přejezd v momentě, kdy světelná signalizace blikala už desítky vteřin. Vzápětí pak začaly padat závory.

Kamioňák na chvíli zastavil, zadní část jeho vozu ale podobně jako v červencovém případě ještě zasahovala do kolejiště. Nakonec se naštěstí rozhodl znovu rozjet a závory prorazil.

Video Řidič projel přejezdem ve Studénce na červenou. - Policie ČR
Video se připravuje ...

Několik vteřin na to přejezdem prosvištěl rychlostí 140 km/h vlak, který vezl na 150 lidí. Řidič ale na místě nehody nesetrval a okamžitě ujel pryč. Policisty ale na jeho nepochopitelné jednání upozornili svědci. Dopaden byl už po hodině na dálničním odpočívadle a skončil ve vazbě.

K nehodě došlo už 23. října, policie nyní video zveřejnila, aby ostatní řidiče varovala před podobným jednáním.

tochadda ( 2. listopadu 2015 14:47 )

Polští dementi mají u nich asi jiné dopravní předpisy. Přejezd okamžitě zrušit,rozkopat , vyhloubit příkop aspoň 3 m hluboký, za ty zachráněné životy se to vyplatí, a blbci s kamiony budou jezdit po (neslavném) mostě o dva kilometry dál...

honza54.. ( 2. listopadu 2015 14:35 )

ani mi ho nevydali

frantaklika ( 2. listopadu 2015 14:26 )

kamioňáci za to nemůžou, ty koleje ve Studénce vykazují silný magnetismus a navíc bylo pátek 13-tého. Poslední věc je ta, že elektronický systém zastavení provozu podléhá schválení EU (Bruselu) a to nějakou dobu potrvá, neb Brusel nyní řeší řídkou stolici paní Merkel. Jediné řešení je vystoupit před Studénkou, pěšky dojít na následující stanici a pokud se zadaří pokračovat dále.

pomoooc-hori ( 2. listopadu 2015 14:18 )

petr1982 ( 2. listopadu 2015 13:59 )

Napsat o debilovi, že je hrdina, může jen další debil, který si dá nick dfghjk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání