Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čelní střet s protijedoucím autem: Řidička skončila na střeše

Autor: ljš - 
22. října 2015
09:40

Přecenila síly a málem ji to stálo život. Šestadvacetiletá řidička se při předjíždění na Olomoucku nestihla zařadit do svého pruhu a střetla se s protijedoucím vozidlem. Náraz je vymrštil do pole, kde se auto převrátilo na střechu. I druhé vozidlo bylo zcela zdemolováno.

K nehodě došlo v úterý krátce před devatenáctou hodinou na silnici mezi obcemi Libivá a Vlachov.

"26letá řidička s vozidlem značky Ford Mondeo jela ve směru od Vlachova na Libivou. Při předjíždění se čelně střetla s protijedoucím vozidlem značky Renault Laguna. Po nárazu byl její automobil odhozen mimo komunikaci a skončil na střeše v poli," uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Při nehodě byla bohužel zraněna jak řidička fordu, tak řidička i spolujezdkyně v renaultu. Všechny tři ženy byly převezeny na ošetření do Fakultní nemocnice v Olomouci. "Vzhledem ke zranění obou řidiček nebyly provedeny dechové zkoušky na alkohol, a proto byl vyžádán odběr krve v nemocnici. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření. Celková škoda na obou vozidlech byla předběžně vyčíslena na 180 tisíc korun," dodala mluvčí.

Zásah záchranářů u vážné nehody: Podívejte se na celý záznam cvičení

Zásah záchranářů u vážné nehody: Podívejte se na celý záznam cvičení

bizon_pepa ( 24. října 2015 10:41 )

"...pěkně si všude sama dojedu..." To může být taky problém a přitom o něm ani nevíš. Na padesátce jedou 40, na devadesátce 70 a když se přiblíži omezení na 70, tak už 100 metrů dopředu začnou brzdit na 55. Když je zvýšený provoz, tak je výjezd na hlavní záležitost na 10min atd... Takže možná bourají méně, protože jich i méně jezdí. Hlavně si ale vůbec neuvědomují, kolik krizových situací vytvářejí.

sores ( 22. října 2015 12:47 )

Hele pokud budou mít chlapa co je všude odveze tak nemusí řídit. Navíc dle statistiky v televizi, bylo, že ženy mají mnohem méně bouraček než mužský frajeři a to proto že mají respekt a nemachrují. Já si musela udělat řidičák, že u nás byly pořád hádky kvůli odvozu. Teď je klid, nemusím se prosit a přemlouvat, pěkně si všude sama dojedu!!!

vary ( 22. října 2015 11:21 )

Klasika. Zase dvě krá..vy za volantem. Mají bejt doma u sporáku a ne se sr.át do toho, co neumí. To je ta po.s.raná emaňcipace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání