Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Policisté v Praze zadrželi lupiče, co si v kapsách spící ženy vybíral jak v samoobsluze

Autor: dce - 
21. října 2015
13:39

Poměrně dobře se asi bavil dispečer, který sledoval, co se děje na schodech z metra na Karlově náměstí v Praze. Jistý muž se zde rozhodl okrást spící ženu, nejdřív jednal oparně, ale později jí v kapsách šmátral jako by se nechumelilo. Všemu učinili přítrž až policisté.

Kamery v metru policii často pomáhají odhalit i velmi nebezpečné zločince. Pro jednou odhalily „jen“ zloděje, zato šlo o pěkně oprsklého hejska. Pokusil se totiž okrást ženu spící na schodech metra na Karlově náměstí.

Na videu je krásně vidět, jak si zloděj nejprve počíná opatrně, aby ženu nevzbudil. Když ovšem zjistí, že spí jak dřevo, začne ji ochmatávat, jako by mu nebylo stydno. V jednu chvíli se žena zavrtí a muž urychleně uskakuje a předstírá, jako by se nic nedělo.

Video Policisté v Praze zadrželi lupiče, co si v kapsách spící ženy hrabal jak v nákupní tašce. - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Když to ale vypadá, že žena spí dál, vrací se a zkouší ji okrást znovu. Brzy ale do vestibulu přichází strážníci. „V okamžiku, kdy spatřil přicházející strážníky, lekl se a od ženy odskočil. Strážníci muže vyzvali k prokázání totožnosti, stejně jako ženu, kterou museli probudit. Doklady neměl ani jeden z nich,“ uvedla policejní mluvčí Irena Seifertová.

Strážníci ženě vysvětlili, co se v době jejího spánku dělo.Po zkontrolování svých věcí, které byly poházené všude kolem ní, hlídce uvedla, že jí chybí taštička s věcmi z kabelky. Strážníci čtyřiačtyřicetiletého muže pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu omezili na osobní svobodě. Při kontrole, zda u sebe nemá zbraň, u něj nalezli malý zavírací nůž a malé nůžky,“ dodala mluvčí.

prycsvladou ( 21. října 2015 13:48 )

 to je doba,když už se okrádají bezdomovkyně a bude hůůř

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání