Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Flirtovala s učiteli, říká o Dianě spolužák! Dívce prý nedal ředitel maturitu, protože se s ním nevyspala

Spolužáci se pustili do Diany, která tvrdí, že ji sexuálně obtěžoval ředitel.
Spolužáci se pustili do Diany, která tvrdí, že ji sexuálně obtěžoval ředitel.  (Autor: Blesk - Zbyněk Schnapka/internet)
Autor: shp - 
14. října 2015
19:42

Středoškolačka Diana (19) z Plzně tvrdí, že si na ni dovoloval chlípný ředitel a chtěl s ní spát. Když mu nevyhověla, pohořela u maturity. Ředitel vše popírá a tvrdí, že jde o nesmysl. Kde je pravda? Server Krimi Plzeň vyzpovídal spolužáky blondýnky. Ti prozradili, co si o Dianě myslí.

No, z mého pohledu, tak jak znám Dianu, já osobně o ní můžu v klidu napsat, že se celé 4 roky chovala po celé škole promiskuitně. Flirtovala se všemi učiteli a nebála se tím chlubit po celé škole. Nemyslím si, že by ředitel nabídl Dianě maturitu za sex,“ prohlásil jeden ze studentů.

Myslím si ale, že on v tom taky není úplně nevinně, protože občas měl dvojsmyslné narážky na studentky. Tomu obvinění já osobně moc nevěřím, s jeho autoritou a postavením by mu přece bylo jasné, co se může stát,“ dodal.

Znám ji dobře a klidně tam napište, že je to strašná kráva, respektive naprostá ubožačka, která to nikdy nikam nedotáhne. Byla frajerka, která na maturitu kašlala, pak se na poslední chvíli sesypala a nakonec se to rozhodla hodit na někoho jinýho,“ tvrdí další žák.

Diana, zdá se, ve škole není oblíbená. „Já znám Dianu víc než dobře a patřím bohužel mezi ty, co s ní i něco měli. Já z blbosti a fakt jsem i věřil, že by to mohl být vztah. Jenže s ku..ou vztah mít nejde a k tomuhle silnému výrazu, který bych u jiné holky nepoužil, mě Diana donutila sama,“ dodal její ex.

Případem se zabývá policie. Ta rozhodne, zda se ředitel skutečně dopustil sexuálního obtěžování, či zda si vše dívka vymyslela. V tom případě by se jednalo o trestný čin křivého obvinění…

ruudazvostravy ( 14. října 2015 21:22 )

 Pán řyditel nevjeděl co s mr*tkou,tak perfóroval mladou kchundu a jeho stárka může akonrát utřýt ripák.

bum-bec-bum ( 14. října 2015 20:32 )

No však, psala jsem to už včera, že je holka blbá a musela to na někoho svést. Navíc je to škareda, co by si na ni ředitel asi tak vzal. Prostě tuctová blbka, která nebyla schopna udělat maturitu a vždy je někdo jiný vinný. Tím si ale stížila dost svůj život, protože ji nikdo nikam na školu nevezme, už ze strachu, že by zas někoho obvinila. A do práce ji taky nikdo nevezme, ještě by měli strach, že by se na ni usmáli a ona je udala za sexuální obtěžování. Prostě nemyslí, hńupka na entou.

jerry ( 14. října 2015 20:22 )

Jsou takové, které se proš*ukaly k titulu Mgr. Tak proč ne k maturitě?

peecek ( 14. října 2015 20:17 )

 Maturitu se ji vyśukat nepodařilo a ještě si vykoleduje tak rok na tvrdo.

hejhej ( 14. října 2015 20:09 )

V předešlém článku bylo uvedeno, že propadala ze dvou předmětů. Asi je hodně hloupá a chce si maturitu vynutit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání