Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Senior, kterého zkopal grázl do bezvědomí: Chtěl mě zabít!

Autor: ljš - 
11. října 2015
21:05

Kopal do něj jako šílený a mířil na hlavu. Nakonec na něj plivl. Dvaasedmdesátiletý vrátný přežil brutální napadení mladého agresora jen zázrakem. Dodnes nechápe, proč na něj muž zaútočil.

"Trvalé následky snad mít nebudu, ale mám naštíplý obratel. V obličeji jsem byl zhmožděný, bolí mě záda. Nesmím moc chodit, než se to s tím obratlem nějak dá dohromady," řekl televizi Prima pan Jan.

Útočník ho napadl absolutně bez důvodu. Když si šel senior z vrátnice do jiné místnosti pro kávu, viděl útočníka, jak kope do dveří u závory. "Došel jsem k němu a ptal se, co tam dělá, proč to dělá. Pak jsme se začali přetahovat, vylil jsem na něj kávu, jak do mě kopnul... Pak jsme se přetahovali před tou vrátnici, kde mě teda dorazil a pak už si to nijak zvlášť nepamatuju," popsal.

"Byl to jednoznačně pokus o zabití," uzavřel pro televizi Nova s tím, že jinak by přece do bezvládného těla dál nekopal a šel pryč. Měl obrovské štěstí, pomoc mu totiž zavolali lidé z nedalekého paneláku, kteří útok náhodou viděli. Jinak by pana Jana našli až ráno a nechce ani domýšlet, zda by bez pomoci přežil.

Poznali jste útočníka? Volejte linku 158.

Video Policie hledá grázla, který zbil seniora do bezvědomí - Policie ČR
Video se připravuje ...

xindlceskej ( 12. října 2015 06:43 )

Právní kvalifikace: pokus o vraždu! A dotycnymu bych dal minimálně 15 let. Bohužel xindlCesko už dneska neexistuje jinak než na platformě emocí jako je frustrace, zast, zloba, závist. Porozumět dnešní mladé generaci je velmi složité a hlavně ty obrovské rozdíly mezi chováním myslenim hodnotami a utvarejici se životní filosofie české mládeže a například Švýcarské...to si opravdu neumí klasickej Čech žijící v Česku vůbec představit. Ten diametralni rozdil!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání