Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krejčířovu vilu rozkrádají zloději! Ztratily se kamery i střechy

Autor: lm - 
2. října 2015
21:01

Vilu uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře rozkrádají zloději! Z luxusní nemovitosti za bezmála půl miliardy korun se ztratily bezpečnostní kamery a kusy střechy. O případu informovala TV Nova.

Vila Radovana Krejčíře byla přehlídkou luxusu. Podnikatel si sídlo střihl na míru snobského vkusu: spokojil se s tím, co bylo nejdražší. Vany a umyvadla zdobily zlaté kohoutky, na podlahách drahé koberce, kvalitní dřevo nebo mramor. Jenže poté, co Krejčíř z Česka uprchl, vila chátrá, a navíc se nejspíš stala terčem loupeživých výprav.

Jak informovala TV Nova, z vily uprchlého podnikatele zmizela nejméně jedna bezpečnostní kamera a plechové střechy zahradních domů. Zloději se také pokusili odcizit anténu, ale při demontáži ji zlomili a posléze ji zničenou zanechali na původním místě. Je klidně možné, že se z luxusní nemovitosti ztratily i další věci.

Miliardářova vila přitom měla jít už dávno do dražby. Podle mluvčího exekutorské komory Davida Sahuly zatím ale nebyla vydána dražební vyhláška. "Exekutor se aktuálně vypořádává se všemi námitkami účastníků řízení a třetích osob," řekl mluvčí televizi. Vila totiž papírově patří Krejčířově manželce Kateřině, která se všemi možnými způsoby snaží dražbě nemovitosti zabránit.

verka1 ( 3. října 2015 09:57 )

prve jsem chtěla napsat, že do domu už nikdy Krejčíř bydlet nepůjde, ale takovým mafiánům se nikdy nic nestane a aby jsme se ještě nedivili...

funebrak ( 3. října 2015 08:50 )

Typickej kapitalismus. Zloděj okrádá zloděje. Je v tom snad něco nenormálního?

xindlceskej ( 3. října 2015 08:30 )

Určitě to má pojištěný, blbej není

mr.remy ( 3. října 2015 07:39 )

No, a potom se Krejčíř vrátí domů a nový majitel se pos....

setroseuros ( 3. října 2015 06:55 )

at si vemou! beztak je cela ta vila- tedy spys pevnost ,postavena z nakradeneho!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání