Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zloděj zabouchl majitele bytu venku. Před policisty se skrýval pod dekou

Zloděj v Mostě zabouchl majitele bytu venku a nechtěl ho pustit dovnitř, před policisty se skrýval pod dekou
Zloděj v Mostě zabouchl majitele bytu venku a nechtěl ho pustit dovnitř, před policisty se skrýval pod dekou  (Autor: e-mostecko.cz)
Autor: dce - 
21. září 2015
12:10

Zloděj nekňuba, tak by se dal označit muž, který se pokusil vyloupit byt v Mostě. Nejprve majiteli bytu zabouchl dveře před nosem a pak se před policisty skrýval v koutě přikrytý dekou.

Poměrně rušno bylo v sobotu večer v Mostě. Hlídka městských strážníků nejdřív kontrolovala bezvládného bezdomovce, který jen spal, vyháněla z lavičky v parku jiného značně opilého bezdomovce, zadržela mladíka, který střílel s airsoftové pistole v baru a vyjížděla i na oznámení o vloupání, které bylo vskutku bizarní.

Majitel si byl zcela jistý, že má v bytě nezvaného hosta. Když totiž odemykal dveře bytu v prvním patře, někdo mu je zevnitř přibouchl a dveře dál držel. Majitel tedy na místo přivolal policisty, kteří spolu se strážníky nejprve zajistili okna bytu a východ z domu. 

Když vnikli do bytu, našli v rohu jedné z místností podle serveru e-mostecko.cz skrčeného mladíka přikrytého dekou. Policisté pomocí donucovacích prostředků zloděje zadrželi a předali k dalšímu šetření. 

bibs_7 ( 21. září 2015 19:09 )

Za první myslet nemel cím, za druhé by ho pak stejne nasli podle smradu, takze to opravdu tema svýma dvema mozkovýma bunkama "nedomyslel".

bibs_7 ( 21. září 2015 18:07 )

 YntelYgence degenerovanýho incestního cikorskýho houna, co víc se uz k tomu dá ríct.

fotrpjotr ( 21. září 2015 12:34 )

Migranty ukazujete i děckama a našim zlodějům zakrýváte ksichty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání