Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Strážníci zasahovali v pražském metru: Muž zde onanoval nad kvalitním čtivem

Strážníci zasahovali v pražském metru: Muž zde onanoval nad kvalitním čtivem
Strážníci zasahovali v pražském metru: Muž zde onanoval nad kvalitním čtivem  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: dce - 
17. září 2015
11:25

Středeční ráno bylo v pražském metru pořádně divoké. Strážníci městské policie sem byli přivolání kvůli hlášení o onanujícím muži. Po příjezdu na místo výtržníka skutečně objevili.

Hlášení přijali strážníci pražské městské policie na lince 156 ve středu ráno. Ve stanici metra Invalidovna měl sedět muž a onanovat. Volající poskytl i podrobný popis inkriminovaného muže.

Na místo okamžitě vyjela hlídka a začala prohlížet prostory stanice. "Po chvíli spatřili muže, který odpovídal popisu. Seděl opřený o jeden ze sloupů u nástupiště, v ruce držel módní časopis pro ženy a onanoval," uvedl mluvčí městských policistů Rudolf Rubeš. 

Strážníci samozřejmě muže vyzvali, aby zanechal svého jednání, a žádali ho o vysvětlení. To výtržník samozřejmě neměl. Policisté ho tedy kvůli podezření ze spáchání trestného činu předali Policii ČR. 

Pan_Ladislav ( 17. května 2016 12:43 )

..zrejme ktosi kdesi vonku mu pichol do k*k*ta injekciu kokakoly.vraj mal v k*k*tu pichlu kokakolu..

RITNE_RYDLO ( 16. května 2016 15:34 )

sak musis mrtku vybuchat z vreca von inac mas taky zkazenu smrdutu zltu mrtku aj v tem mozu byt cervi.nie ty co v ritnom materiali ryju na hajzloch no ine cerviska.sak doktor z varina co do krcmy chodel toto vravel aj mrtku vyhadzoval niekolko razy za den.mal trebarz ludi v cakarni aj isiel na hajzel aj sa na ***u opral vyhadzal aj isiel zpat do ordinacie.vravel vraj je potrebne mat stale vo vreci cerstve mrdisko.

tgbb. ( 17. září 2015 12:02 )

A ten časopis mu zabavili jako důkazní materiál?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání