Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otec dvou dětí záhadně zmizel na Lounsku, manželce dal předtím poslední pusu

Vít Kraj zmizel za záhadných okolností na Lounsku. Manželka po něm pláče a doufá, že se vrátí domů.
Vít Kraj zmizel za záhadných okolností na Lounsku. Manželka po něm pláče a doufá, že se vrátí domů.  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: shp - 
12. září 2015
21:16

Za velmi záhadných okolností zmizel na Lounsku otec dvou malých dětí Vít Kraj. Vůbec se nevrátil domů z práce. Jeho auto se pak našlo až dva dny po zmizení. Bylo odemčené a nikdo v něm nebyl…

Zmizení muže, který byl naposledy spatřen 2. září kolem 15. hodiny v Lenešicích, je velkou záhadou pro policisty i jeho manželku. Ta vzpomíná, jak ho v osudný den naposledy viděla. Do práce jí přijel dát pusu.

Poté jí ještě telefonoval, že bude zanedlouho doma. Pak se ale po něm slehla země. Policie našla o dva dny později jeho auto, a to celých 20 kilometrů od místa, kde ho naposledy viděli svědci.

Auto se našlo v Žatci. Bylo mi řečeno, že v něm byly nalezeny klíčky. A papíry od auta,“ řekla zdrcená manželka v pořadu Krimi zprávy TV Prima. Té se nyní honí hlavou, zda před někým utíkal.

Že by opustil ji a dva malé syny, je podle ní vyloučeno. „Ty děti pro něj byly na prvním místě. Dal by za ně život. Byl přátelský, byl skvělý,“ dodala manželka v slzách. Svého muže prosí, ať se vrátí domů.

frantaklika ( 13. září 2015 12:56 )

dobrák od kosti..asi narazil na ještě větší prase

ivoadler ( 13. září 2015 11:00 )

Podle ksichtu je to gangster.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání