Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Eliška zmizela i s maminkou: Otec dívky se bojí nejhoršího

Elišku Střelcovou matka nevrátila otci, u kterého žije.
Elišku Střelcovou matka nevrátila otci, u kterého žije.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
11. září 2015
09:18

Kolínští policisté pátrají po čtyřleté Elišce Strelcové, kterou její matka nevrátila otci, u nějž dítě žije. Muži se ženu nedaří kontaktovat a nemá o dítěti žádné zprávy. Není vyloučeno, že se obě staly obětí trestného činu nebo nehody.

Dívka podle mluvčí odjela 26. srpna dopoledne z bydliště v Horních Krutách v doprovodu své třiatřicetileté matky Aleny Beljasinové. Odjely fialovým vozidlem Suzuki Swift s registrační značkou 5A9 62 88. „Matka dceru ve stanovený termín nevrátila otci, jemuž je svěřena do péče,“ uvedla policejní mluvčí Martina Fejfarová. Podle Fejfarové se je nedaří kontaktovat a není známo, kde se nacházejí.

Dívka měří 110 centimetrů, má modré oči a delší plavé vlnité vlasy. Naposledy na sobě měla červenorůžové leginy a růžovou mikinu. Matka je štíhlá, má rovné hnědočerné vlasy a hnědé oči.

Policie přijme veškeré informace na lince 158.

parapetka ( 11. září 2015 20:26 )

ty musíš být hrozně vypiplaná pi,ča a ten blbec co tě zplodil tě měl utřít do ručníku

astra.fiala ( 11. září 2015 13:55 )

Dítě patří až na výjimky matce která ho porodila, vypiplala a miluje ho mateřskou láskou... Zplodit dítě umí každý blbec, to není žádná zásluha !!!

dzambulka007 ( 11. září 2015 13:52 )

Já mám matinku, že dětský domov byl největším snem mého dětství. Některým lidem by asi pořádná rána do těch blboučkých makovic pořádně prospěla, aby přestali s pindy o samých úžasných maminkách. To děcko asi nebylo u otce pro nic za nic.

tgbb. ( 11. září 2015 13:21 )

Potkala kovaného hřebce a šla "za hlasem svého srdce". A dítě přeci nenechá někde ležet.

y1xcvbnm ( 11. září 2015 10:10 )

to je stejné jako když policie žádala aby se přihlásili dva svědci( foto bylo přiložené, dva mladíci) kteří by něco věděli o zavražděném bezdomovci a přitom už věděli že to byli právě oni dva co to udělali

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání