Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policisté zachránili život tatínkovi malého chlapečka: Zabít se pokusil přímo před nimi

Policisté zachránili život otci malého chlapce: On se ale pokusil zabít přímo před nimi znovu
Policisté zachránili život otci malého chlapce: On se ale pokusil zabít přímo před nimi znovu  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
20. července 2015
05:40

Neuvěřitelný příběh vypráví policisté z Liberecka. 12. června dostali zprávu, že se mladý muž chce zabít otravou výfukovými plyny. Policisté přijeli včas, mladý muž se ale pokusil zabít podruhé přímo před policisty!

Bylo brzy ráno, když policisty v Novém Městě pod Smrkem zavolali všímaví sousedé, že se mladý muž pokouší na zahradě zabít výfukovými plyny. „Po příjezdu na místo hlídka viděla, že na pozemku za zavřenou bránou u rodinného domu stojí zaparkované osobní vozidlo, které bylo nastartované. Ve vozidle byl bílý dým a ze zadních dveří na straně u řidiče byla do vozidla zavedena trubka od výfuku, kterou do vozidla proudily výfukové plyny,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Policisté si uvnitř všimli i bezvládného muže. Rozbili okénko u spolujezdce, vypnuli motor a auto otevřeli. Jeden z policistů muži zatlačil na hrudník a muž se nadechl a jako zázrakem se probral.

S policisty byl schopný lehce komunikovat – sdělil jim, že v domě je jeho pětiletý syn. „Uvnitř domu policista zjistil, že syn je v pořádku a ještě spí. V domě si policista také všiml několika balení léků, které předtím muž spolykal,“ pokračuje mluvčí.

Jeden z policistů omámeného muže odvedl na pohovku, aby nezkolaboval.Muž se však zastavil před konferenčním stolkem a zde si chtěl znovu ublížit. Tak, aby to policista nemohl vidět, popadl malý kuchyňský nůž, který ležel na konferenčním stolku, a způsobil si jím bodné poranění břicha,“ vypráví Šrýtrová.

Na místo už mířila záchranka, policisté ale kontrolovali mužův stav a hlídali ránu v břiše – naštěstí nekrvácela.Následně na místo přijeli hasiči z Raspenavy, kteří muži dali dýchací přístroj a přístroj, který monitoroval tep až do příjezdu zdravotnické záchranné služby,“ dodala mluvčí.

Sedmatřicetiletý muž skončil v nemocnici. Důvodem pro pokus o sebevraždu byl prý rozchod s manželkou. O malého synka se postarala babička.

zapletalikovi ( 16. června 2019 11:47 )

V tomto případě. Ale kolikrát se už stalo, že muž zabil děti.
Kdybych po rozvodu rodičů, měla žít s fotrem ve střídavce, nebo nedej příroda v jeho "péči", tak raději skočím z balkonu. A to s rozběhem.

jeromeklapka ( 20. července 2015 15:49 )

Takže mu pridelia celodennú ostrahu?

nojasne ( 20. července 2015 12:01 )

Přesně, měl si otevřít láhev, že je baba pryč. Hlavně si pak ale nepořizovat novou, to by pak opravdu bylo na mašli.

6010 ( 20. července 2015 10:06 )

Ach jo, ti dnešní chlapi již nic nevydrží.Vždyť je na světě tolik jiných ženských, se kterými by ještě mohl spojit svůj život.Pro jedno kvítí slunce nesvítí.

bolivie.z.otylie ( 20. července 2015 08:12 )

Ale já za to, že nejsi schopna akceptovat jiný názor, ale opravdu nemohu. Ale prý se ta tvá arogance dá dokonce léčit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání