Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zavraždil matku a jejího přítele, pak střílel na policii

(Ilustrační foto) V maďarském městě Tatabánya zabil Norbert N. (40) svou matku a jejího partnera. Vrah střílel později i na přivolanou policejní hlídku.
(Ilustrační foto) V maďarském městě Tatabánya zabil Norbert N. (40) svou matku a jejího partnera. Vrah střílel později i na přivolanou policejní hlídku.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: haj - 
12. července 2015
10:10

V maďarském městě Tatabánya zabil podle informací agentury MTI muž jménem Norbert N. (40) svou matku a jejího partnera. Vrah střílel později i na přivolanou policejní hlídku.

Maďarští policisté zasahovali v sobotu ráno u velice dramatické situace ve městě Tatabánya. Když přišlo hlášení o střelbě, vyjeli na místo, kde přímo na ulici před domem našli ležet zastřeleného muže.

Hned nato na ně vrah začal střílet z domu. Strážci zákona se pohotově ukryli za autem, ale šílenec střílel dál a provrtal vůz hned několika střelami. Nikoho z policistů ale nezasáhl.

Na pomoc vzápětí dorazilo protiteroristické komando a střelce Norberta N. v domě obklíčilo. V domnění, že muž drží v domě rukojmí, policie hned nezaútočila a zvolila metodu vyjednávání.

Po čtyřech hodinách se Norbert N. vzdal a policisté mohli prohledat dům. Objevili zde mrtvolu ženy, matky Norberta N. První oběť, nalezená na ulici, byla zřejmě její přítel.

Vrah, který zabíjel legálně drženou zbraní značky Glock, nyní čelí obvinění z dvojnásobné vraždy. Jeho motiv zatím není jasný.

sairait ( 12. července 2015 11:21 )

naja na, kdo taky má tu pakáž netahavou živit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání