Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kulínský: První den na svobodě!

3. července 2005
05:01

Kulínský se po propuštění ani na krok nehnul od manželky. Setkal se také se svou matkou i s kamarády. Potom ho čekala slíbená koupel, při které se mu opět věnovala žena Linda.

Ani krok bez ženy! Tak vypadal první den Bohumila Kulínského (46) po odchodu z vazby. Z pankrácké věznice odešel světoznámý sbormistr Bambini di Praga v pátek odpoledne. Od té doby se ani na krok nehnul od manželky Lindy (29). Co prožíval první hodiny po propuštění, jak trávil noc, co dělal den po půlročním půstu ve vazbě? Blesk to ví! Hlavně se na hony vyhýbal všemu, co by mohlo připomínat svědky v jeho kauze. V ní je stíhán za údajné sexuální zneužívání 49 sboristek. Byl pátek, po druhé hodině odpoledne. Od pankrácké basy odjela stříbrná toyota. Džíp víc jak hodinu křižoval Prahu. Pak zastavil u vyšehradské kavárny Fórum. Tady se Kulínský potkal s maminkou Blankou Kulínskou. Mobilní telefon manželky Lindy "zpíval" ostošest. "Nejkrásnější zjištění. Přátelé mě neopustili," uvědomuje si sbormistr. Před sedmou je vůz Kulínských před domem v centru města. Za okny se rozsvítila televizní obrazovka. Oslavy ale nekončí, po osmé večer znovu odjíždějí. Směr? Hotel Don Giovanni na pražském Žižkově. Čekají je kamarádi a také rodiče ženy Lindy. Před druhou hodinou po včerejší půlnoci jsou opět doma. Co se v bytě dělo? "Měl jsem slíbenou koupel. A také byla. Byl jsem umyt něžnou rukou..." prozradil až druhý den Blesku Kulínský. Sobotní dopoledne. Před půl jedenáctou manželský pár vychází z bytu. Doprovází je jejich pes. V nedaleké kavárně se Linda a Bohumil usadili ke stolku. Paní si pochutnala na dezertu, její muž na dobré kávě. "Ještě zajdeme na Žofín, potom pro meruňkové knedlíky k rodičům Lindy a kamarádi kuchaři Petr a Roman mi slíbili oblíbený segedínský guláš," dozvídáme se. Odpoledne manželé zamířili na jih Čech do penziónu.


Co všechno si stačil užít Pátek 14.50 - projížďka po Praze, posezení v kavárně 16.30 - čínská restaurace, na oběd je kachna 20.15 - hotel, posezení s přáteli Sobota kolem půlnoci - restaurant Zlatá Praha, hotel InterContinental, večeře -vařený chřest s máslem a se strouhankou 1.30 - byt ve Vojtěšské ulici 10.30 - dopoledne v kavárně 12.0 - vycházka se psem na Žofíně odpoledne - odjezd na jih Čech

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání