Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čtrnáctiletou Báru přepadl a zbil dětský gang: Nejmladšímu útočníkovi je osm let!

Autor: shp - 
12. května 2015
09:54

Mladičká Barbora (14) vyrazila na košickém Pasteurově náměstí po deváté hodině večerní vyvenčit pejska. Z procházky s mazlíčkem se ale stal horor, když dívenku přepadl dětský gang. Chtěl po ní cigarety, mobil a ukrást jí dokonce jejího pejska. Když se vzepřela, začali ji dětští útočníci bít!

Když jim řekla, že cigarety nemá, chytili ji za vlasy, shodili na zem a začali bít. Do dívky kopali, bili ji pěstmi a přitom jí nadávali,“ řekl Novému Času policejní mluvčí Alexander Szabó. Podle něj bylo jednomu z útočníků 8, dalšímu 9, dvěma dětem 11 a nejstaršímu 15 let.

Nebohé Barborce se dokonce pokoušeli ukrást pejska. „Držela ho na vodítku, on s nimi nechtěl jít,“ řekla maminka dívky, která je stále v šoku. Barbora chodí do školy a děsivý zážitek ji poznamenal.

Mám teď strach z večerních procházek,“ vypověděla sama Barbora, která večer už psa rozhodně venčit nebude. Tím, kdo ji zachránil, byl 26letý muž, který slyšel její křik.

Když jí přišel na pomoc, dětský gang se rozutekl. Policejní hlídka však našla podezřelé o ulici dále. „Vyšetřovatel obvinil ze spáchání zločinu loupeže Patrika (15) z Košic, který utekl z nápravného zařízení,“ dodal Szabó.

Barboru děti napadly jen kus od jejího domu. Barboru děti napadly jen kus od jejího domu. | Nový Čas

sandokan500 ( 13. května 2015 19:36 )

Mrtvej cikan dobrej cikan.

setroseuros ( 13. května 2015 08:26 )

je posilaji krast rodice. Uci je to od mala a hlavne jim vstepuji , ze jsou neplnoleti a proto trestne nestihatelni!!! a kdyz je i policiste chytnou a dovedou k rod icum , ti samozrejmne o nicem nevedi, i kdyby meli ukradeny mobil prave v ruce! Jednoduse , toto se neda vycistit.Moc sme si je vsude nechali prerust pres hlavu a davame jim krome prace vse o co pozadaji, jen aby se na nas EU nezlobila! pritom jich uz taky maji plne zuby a prazdne penezenky!! jedine komousi to s nima vedeli! museli delat a basta! a bylo jedno co! napr, 10 km jamu vykopat a pak zas zakopat a delame, delame!! Bez prace predse nejsou kolace!!

jsemtady ( 12. května 2015 15:04 )

Jakou má kadenci samopal? TATATATATATATATATATA! A bylo by po problému!!!!

1nostradamus1 ( 12. května 2015 13:27 )

http://kosice.korzar.sme.sk/c/7798288/tinedzer-usiel-z-reedukacneho-centra-so-styrmi-detmi-prepadol- dievca.html len tak na margo, jednalo sa o rómsky, alias cigánska zberba

baronessa ( 12. května 2015 13:23 )

jestli je to pravda, podej podnět k zahájení nového trestního řízení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání