Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chtěla jsem zdrogované dívky probrat, pak jsem ztratila vědomí, říká oběť policajta, který znásilnil 3 Češky

Autor: shp, ČTK - 
18. března 2015
15:13

Dívky a mladé ženy z ciziny lákal k sobě domů. Nabídl jim přespání u sebe prostřednictvím tzv. couchsurfingu. Degradovaný italský policajt Dino Maglio (35) měl však perverzní choutky, návštěvnice zdrogoval a v bezvědomí znásilnil. Mezi jeho oběťmi jsou i tři Češky. Toto jsou děsivé zpovědi obětí.

V Itálii začal v úterý soud s úchylným policistou Magliem, který se na internetu představoval ženám jako Leonardo. Na jeho případ upozornilo České centrum pro investigativní žurnalistiku, podle něhož zvrácený policajt znásilnil až tři ženy z České republiky.

Prokuratura žádá soud, aby Maglia uznal vinným a odsoudil ho na více než sedm let vězení. Další stání je naplánováno na 14. dubna a mělo by se konat v takzvaném zrychleném režimu. Sám Maglio, jenž je ve vazbě v jedné vojenské věznici, u soudu přítomen nebyl.

Soud řeší případ znásilněné šestnáctileté Australanky. Celkem měl ale policista znásilnit 16 žen včetně tří zmiňovaných Češek. Policajt však stále tvrdí, že s ním měly všechny sex dobrovolně. To je ale směšné, protože u něj doma byla nalezena anxiolytika, což je přípravek předepisovaný k léčbě úzkostných stavů.

Způsobuje navíc výpadky paměti, na které si některé oběti stěžovaly. Britský Daily Mail přinesl příběh Kanaďanky, která byla vylákána do Magliova domu společně se třemi dalšími dívkami. Policajt se ji snažil po zdrogování líbat a osahávat.

Žena pak viděla ostatní dívky v bezvědomí a snažila se je probudit. Pak ale sama ztratila vědomí. Není jediná, kdo sebral všechnu odvahu a o děsivém zážitku s italským perverzním policistou promluvila. Další oběť je dokonce z Hongkongu.

Trvalo mi několik dnů, než jsem si uvědomila, že jsem byla sexuálně zneužita,“ vypověděla žena. „Napsala jsem mu na Facebooku. Zeptala jsem se, co se stalo, a on přiznal, že jsme měli sex. Cítila jsem se jako d**ka,“ dodala.

Zážitek se krutě podepsal na její psychice. „Myslela jsem, že po tomhle už mě nikdo nebude chtít,“ uzavřela sklesle. Vypadá to však, že spravedlnosti bude učiněno zadost. Karty nehrají ve prospěch policajta.

antirasista ( 27. března 2015 12:53 )

Nevím jak ty jiné to braly,ale Češky určitě věděli co je to bude stát. Jenom nevěděli,že on to má rád když je holka v komatu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání