Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krvavý masakr modelek: Chladnokrevně je popravili na silnici!

Autor: shp - 
16. března 2015
16:35

Byly mladé a krásné. Aby taky ne, když se živily modelingem. Jejich životy však předčasně vyhasly, když je neznámí útočníci chladnokrevně rozstříleli na silnici v honduraském hlavním městě Tegucigalpa. Z krvavého masakru běhá mráz po zádech.

Modelky cestovaly s dalšími lidmi v šedivé dodávce, když k nim přiběhli maskovaní ozbrojenci. Donutili je vylézt z vozidla a poté si kleknout na silnici. Tam je chladnokrevně popravili.

Podle deníku Bild ženy před smrtí velmi trpěly. Ozbrojenci jim stříleli do rukou a těl, než je dorazili kulkami do hlav. Na místě pak policisté našli 15 nábojnic. Ty dokazují brutálnost útoku. Při útoku byli zraněni další žena a muž.

Mezi mrtvými jsou modelky Madelyn Ramirez Zambrano (†21), Blanca Alejandra Velásquez Mejía (†20) a šéfka modelingové agentury Alma Mariela Vargas Ordóñez (†28). Kdo si objednal jejich smrt, není jasné.

Spekuluje se, že agentura, respektive někdo z jejího vedení, byl zapojen do obchodu s drogami. Jde ale jen o spekulace. Celý Honduras je krvavým masakrem zděšen.

rucnikvolamydlo ( 17. března 2015 10:39 )

Tak a teď už víme, kde byl Putin těch 11 dní,... na dovolené v Hondurasu.

sores ( 17. března 2015 10:31 )

asijo:lepší recenzi jsem dnes nemohla číst. Přesně tak, popeláře by byla větší škoda,bez nich shnijeme a sežerou nás krysy.Holky zřejmě braly drogy a neplatily.Čert ví co v tom bylo, jen tak to určitě není!

tgbb. ( 17. března 2015 07:38 )

Opravdový debil už dorazil - komoušská špína kobyla1...

datelobecny ( 17. března 2015 00:34 )

Též si myslím, že v tom hrály roli drogy... A jestli ty dvě byly údajně celkem úspěšné modelky, tak tu modelku už může dělat každá hubenější holka, nebo se dnes modelkou nazývají i společnice?

asijo ( 16. března 2015 23:59 )

Žádná škoda,nikdo to ani nepozná,horší kdyby zavraždili někoho kdo pracuje,např. popeláře,to by se hned projevilo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání