Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Příbuzní lektorky policejní školy: Zbili dvě strážnice!

Dva příslušníci rodiny lektorky policejní akademie napadli dvě strážnice obecní policie ze Zdib
Dva příslušníci rodiny lektorky policejní akademie napadli dvě strážnice obecní policie ze Zdib  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
18. února 2015
13:12

Vzdělává budoucí policisty v oblasti práva, spíše by o něm ale měla poučit své příbuzné. Ti totiž čelí obvinění z toho, že fyzicky napadli dvě městské policistky v Husinci u Prahy. Jedna z nich musela být převezena do nemocnice.

Podle serveru Novinky.cz si rodina lektorky policejní akademie Evy H. dlouhodobě stěžovala na parkování místostarostky Husince u Prahy. Když došlo loni na začátku června k dalšímu konfliktu, asistovaly místostarostce dvě obecní policistky ze Zdib.

Ty dva příbuzní Evy H., devětatřicetiletá žena a její otec, fyzicky a slovně napadli. Podle policie na ně útočili pěstmi a kopanci. Strážnice sice utrpěly jen povrchová zranění, jedna ale musela být převezena do nemocnice.

„Kriminalisté pachatele obvinili z trestného činu násilí proti úřední osobě, za což jim v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky,“ potvrdila serveru Novinky.cz policejní mluvčí Markéta Johnová.

karlos107 ( 22. února 2015 16:22 )

To jako myslíte úřední osoby, ty městské lopaťáky ?? Skopat je, přejet a ještě couvnout pro jistotu, aby nemluvily. Mrdky městské !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání