Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zátah proti muži v Praze 6: Policii vyhrožoval, že začne střílet

Autor: ljš - 
18. února 2015
10:28

Byl zfetovaný, k tomu vypil litr vodky a začal řádit! Zásahovka musela včera zpacifikovat nebezpečného muže v pražských Dejvicích.

Policisté vyjížděli do Raisovy ulice v Dejvicích asi v jednu hodinu v noci na základě oznámení o rušení nočního klidu. Když policisté přijeli na místo, nemohli se do bytu, o který se mělo jednat dostat.

Situace byla podle policistů velmi napjatá, protože se v bytě navíc nacházela také mužova partnerka. Na místo byla proto povolána zásahová jednotka, které se rychle podařilo násilníka zpacifikovat.

"Můj partner se v bytě nezabarikádoval, dveře se zablokovaly pádem desek, které se před ně sesunuly v chodbě. To bylo to rušení nočního klidu. S vyjednavačem jsme se dohodli, že já vylezu z bytu oknem, takže jsem se v pořádku dostala ven. Partner mě nijak neohrožoval," tvrdila žena Blesk.cz.

Jakmile družka opustila byt, vyrazili policisté dveře pomocí pyrotechniky. Pachatel se tak v úleku ani nezmohl na odpor. Podle jeho partnerky chtěl ale z bytu před tím sám dobrovolně odejít. Po zadržení přiznal, že byl nejen pod vlivem drog, ale vypil také asi litr vodky.

mak ( 18. února 2015 12:06 )

To je jedna parta, oba rozmazlení sebestřední synáčkové, kteří mohli všechno a prej disent... Cha cha.

vrahrychtar ( 18. února 2015 11:20 )

zacpi si kundu fetko HALIKOVA mladez je ted v kurzu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání