Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

U Prahy našli zavražděnou ženu: Pachatel je po smrti!

Je zavražděnou Jitka V. z Berounska?
Je zavražděnou Jitka V. z Berounska?  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, simao - 
23. prosince 2014
11:45

Náhodný kolemjdoucí našel v neděli u Mníšku pod Brdy nedaleko Prahy mrtvolu ženy, policie dnes potvrdila, že se stala obětí násilného trestného činu. A zná i totožnost pachatele, který je však po smrti! Podle TV Nova je obětí Jitka V. z Berounska, která zmizela v neděli 16. listopadu.

Jak dlouho se mrtvola na místě mohla nacházet, policie nezveřejnila. Mrtvá byla nalezena v lesním porostu náhodným chodcem. Na místě policisté zajišťovali stopy, vyrazili tam kriminalisté i psovodi. tělo ženy bylo odesláno na soudní pitvu, která odhalí přesnou příčinu smrti.

"Můžeme potvrdit, že se nalezená žena skutečně stala obětí násilného trestného činu," odpověděl pak dnes na dotaz Blesk.cz Zdeněk Chalupa z územního odboru Praha-venkov Jih. Uvedl, že totožnost pachatele policie zná. "Pachatel je po smrti," dodal Chalupa, bližší informace však vzhledem k probíhajícímu vyšetřování neprozradil.

Vyšetřování již v tomto případu probíhá údajně několik týdnů. Podle informací Blesk.cz našli pachatele oběšeného. Mluvčí Chalupa však tyto spekulace nepotvrdil, ani nevyvrátil. "Sdělení dalších podrobností by nyní mohlo ohrozit vyšetřování," dodal mluvčí. Podle idnes.cz šlo o zvláště brutální případ vraždy.

Podle informací TV Nova by měla být zavražděnou Jitka V. z Berounska. Vše nasvědčuje tomu, že by měl být vrahem její přítel. Policie ale více k případu sdělit nechce. Jitka však dnes zmizela ze seznamu pohřešovaných osob.

marlen5 ( 23. prosince 2014 13:27 )

A ještě něco, debil se píše s -i-, použíévej hlavu na něco pořádnýho...

marlen5 ( 23. prosince 2014 13:25 )

Tak přemýšlím, jestli jsi jen docela obyčejnej hulvát, nabo jsi psychopat, který nevyhledal odbornou pomoc. Já na rozdíl od tebe přeju všem, I TOBĚ , pohodové Vánoce. Jestli tě ta grafická agrese neopustí do Nového roku, najdi si dobrého psychiatra, fakt, nebo provedeš něco strašnýho.

jity ( 23. prosince 2014 11:51 )

Když je pachatel po smrti, tak ho nebudeme muset živit ve věznici. To by si měl udělat každý brutální vrah, ta žena prý byla velmi zohavena a musela hrozně trpět.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání