Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Po Hradci Králové běhala polonahá: Prý pro lepší zítřek!

Polonahá žena křičela pro lepší zítřek.
Polonahá žena křičela pro lepší zítřek.  (Autor: Policejní deník)
Autor: Policejní deník, zr - 
22. října 2014
23:22

Právě toto heslo si totiž žena zvolila a křičela ho z plných plic, když pobíhala po Hradci Králové. Na výzvy strážníků nereagovala, pokusila se utéct.

Hlídka v Hradci Králové zadržela zmatenou, polonahou ženu, která pobíhala po Moravském předměstí v Hradci Králové. Žena hlasitě křičela do oken panelových domů, rozhazovala rukama a celkově se chovala dost zmateně.

Strážníci se jí ptali, co dělá a ona odpověděla, že křičí pro lepší zítřek. Když ji strážníci požádali o doklady, přestala s nimi komunikovat a pokusila se utéct. Nereagovala ani na výzvu k zastavení. Strážníci ji přesto doběhli, žena se však nebránila, místo toho se vrhla jednomu z policistů k nohám a odmítala jej pustit. Strážníci museli její sevření povolit až několika zkušenými chvaty.

Dvaadvacetiletá žena mluvila nesouvisle a byla velice roztržitá, proto policisté přivolali záchranou službu, jelikož se obávali o ženino duševní zdraví. Záchranka ji odvezla do hradecké fakultní nemocnice, kde ženu čekají vyšetření.

kodlofon ( 23. října 2014 01:53 )

Okamzite takove individum zavrit a nadopovat utisujicimi leky nez se stane zase nejake nestesti a nekomu ublizi takove behny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání