Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka schizofrenické vražedkyně o dceři: Je to citlivá a příjemná holka!

Autor: shp - 
15. října 2014
20:59

Celý svět se jí zhroutil. Její jediná dcera, trpící schizofrenií, přišla do školy ve Žďáru nad Sázavou, vmísila se mezi děti a v šatně rozjela krvavé běsnění s nožem v ruce. To stálo život mladého studenta. Matka schizofrenní vražedkyně Barbary teď promluvila o svém trápení pro Blesk.cz.

Než se u Barbary projevily příznaky psychické nemoci, byla velmi hodná. „Barborka je jedináček. Učitelské dítě. Velmi citlivá a příjemná holka, která o sebe hodně dbala. Chodila do kroužků a měla spoustu zájmů. Netahala se po venku,“ řekla matka.

„Vždy měla péči celé rodiny. Když jsem byla v práci, tak u ní byla její babička. Vyučila se kadeřnicí a udělala si nástavbu s maturitou,“ dodala. Pak ale přišel pro ni bolestivý rozchod s přítelem.

Video Matka schizofreničky, která zavraždila Petra: Vím, proč zabíjela! - Ivana Žáková
Video se připravuje ...

„Příčinu změny jejího chování jsem přičítala Barborčinu rozchodu s přítelem. Mohlo jí být okolo šestnácti let. Začala se uzavírat sama do sebe. Netušila jsem, co se s ní děje začala se bát venku,“ doplnila zoufalá matka.

Co teď bude dělat, netuší. Z případu vlastní dcery je zoufalá. Její dcera ani neví, že je nemocná. „Sama Bára si nepřipouštěla jakékoliv onemocnění,“ dodala matka.

Exkluzivní rozhovor s matkou vražedkyně naleznete již zítra v tištěném Blesku!

popocatepetl ( 16. října 2014 22:09 )

To víte jistě? Že na ni pobírala invalidní důchod (šestadvacetiletou holku) a že byla zbavená svéprávnosti? Pak by bylo přímou vinou matky, že jí kamsi ujela, vybavila se zabijáckou výbavou a šla vraždit. Ale předpokládám, že tak to není, protože bez občanky by se v tom žďárském hotelu ani neubytovala.

popocatepetl ( 16. října 2014 22:07 )

To je myslím jedna věc, která se i při tom minimu informací, které známe, jeví jako jistá. Holka si k braní rukojmí a k vraždám a pokusům o vraždu vybírala školy. Musela školu vidět jako zásadní zdroj všeho zlého ve svém životě. Možná jako toho nepřítele, kterého jí hlasy nařizovaly zabít, pokud to není od matky účelová lež.

popocatepetl ( 16. října 2014 22:05 )

A proto nemá chodit mezi běžnými lidmi, natož dětmi a mladistvími, protože nemohou mít dostatek vědomostí, ani zkušeností, aby takovému člověku zabránili vzít jim život!!!

frantacizek ( 16. října 2014 12:00 )

mně jenom nejde do hlavy, jak 16letého trénovaného borce sejme 150cm boubelka. To ten kluk nemohl vůbec do manželství, pač dneska takhle vyšiluje každá druhá, která překonala laktační psychozu po porodu nebo mu objeví milenku

atakdale ( 16. října 2014 10:52 )

matinko, nes.erte nesmysly chudák není vaše cérečka, ale ten kluk, kterýho to vaše citlivý a příjemný monstrum oddělalo jak králíka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání