Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je toto tvář kostry ze Slap? Policisté zveřejnili dobové fotografie záhadného muže

Autor: shp - 
16. srpna 2014
05:03

Jeho identita je neznámá, zda žije, se neví. Policisté zveřejnili archivní fotografie záhadného muže, který se možná stal obětí vraždy. Mohlo by totiž jít o člověka, jehož ostatky nalezli potápěči v polovině července v Slapské přehradě.

Kosterní pozůstatky našli potápěči u autokempu Skalice v hloubce zhruba dvacet metrů. Tělo leželo pod vodou asi 30 let. Pitva ani další podrobné zkoumání nepřivedly vyšetřovatele k identifikaci mrtvého. Fotografie, které pocházejí z 80. let, mohou být podle policistů v případu klíčové.

„Prověření této indicie a zjištění totožnosti muže na fotografiích může výrazným způsobem přispět k objasnění nejen dílčích okolností prošetřované události, ale i samotného případu,“ řekl mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Pokud jste záhadného muže poznali, neváhejte a ozvěte se policii! Kromě klasické linky 158 můžete využít i speciální číslo 702 207 609. Záhada kolem kostry ze Slap stále není vyřešena!

rene22 ( 17. srpna 2014 09:35 )

ano je to ta kostra

abyss ( 16. srpna 2014 17:37 )

Kostru nehledají, kostru našli. Fotografií je několik a absence relevantních informací je všude, nejen v Blesku. Pokud chce policie aby jí lidé pomohli, neměla by v nich vzbuzovat dojem že si z nich dělá legraci.

abyss ( 16. srpna 2014 17:05 )

Policie musela ty fotografie od někoho získat. Ten někdo přece musí/musel vědět kdo byl (je) ten muž na fotografiích. A pokud je od té doby pohřešovaný, pak musel někdo jeho pohřešování nahlásit a jeho identita by musela být známá. Je to celé nějaké divné

blooroses ( 16. srpna 2014 16:59 )

Proč zrovna tento muž? Jezdila tam spousta lidí. Začal se tento muž někdy v té době pohřešovat? Pokud ano, neubylo by policii kdyby to uvedla aby té výzvě dala punc reálnosti. Tak jak je to podáno, nejen v Blesku, působí to nevěrohodně až nesmyslně nebo jako bouda kdo ví s jakým skutečným účelem.

playoff ( 16. srpna 2014 12:45 )

já se léčila 2krát v Opavě..no a co...ale su normalní

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání