Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena z Krnova doma porodila: Ubodané dítě našli zastlané v posteli

Matka porodila doma a mrtvé dítě zastlala do postele
 (Autor: Jiří Krušina)
Autor: Jiří Krušina - 
7. srpna 2014
10:51

Hrůza!!! Sedmiletá holčička přivolala krvácející mamince (29) z Krnova sanitku. Žena záchranářům tvrdila, že potratila. V nemocnici zjistili, že jde o běžné poporodní krvácení. V jejím bytě pak našli v posteli zastlané mrtvé novorozeně! Mělo 7 bodných ran!!!

Blesk se k hrůzné informaci dostal exkluzivně. „Normálně bych do novin nevolal, ale toto je tak otřesné. Vždyť je v Krnově babybox a dle záchranářů mohlo to dítě normálně žít,“ řekl Blesku zdroj z místa.

Zda o porodu a zastlání narozeného sourozence do postele věděla i holčička, která volala mamince na pomoc záchranáře, bude zjišťovat policie. „U ženy mohlo dojít k laktační psychóze. Dítě se mohlo narodit mrtvé. Ale taky je tu možnost, že žena těhotenství tajila a dítě zabila vědomě. To by ji zřejmě čekalo vězení,“ prozradil jeden ze zkušených kriminalistů.

Podle nejnovějších informací však mělo dítě 7 bodných ran! Blesk bude otřesný případ i nadále sledovat a pokusí se k případu zjistit co nejvíce podrobností.

satanklaus ( 8. srpna 2014 12:24 )

Hoď se do klidu, vztekloune. Pouze jsem vyvedl zaviracispendlik z omylu, že ihned po porodu nemůže mít laktační psychózu, to je všechno. Nepíšu že tomu tak v tomto případě bylo. Co se laktační psychózy týká, nejde o žádnou módu, jde o jasně diagnostikovatelnou nemoc a plánovat vraždu s tím, že se za tuto nemoc žena schová je hloupé, jelikož lékař bezpečně pozná jestli se u ženy po porodu vyskytla nebo ne.

satanklaus ( 7. srpna 2014 21:22 )

Může. "Poporodní (laktační) psychóza se týká přibližně 0,1 % žen. „Nejčastěji se objevuje hned po porodu,......" http://www.vitalia.cz/clanky/laktacni-psychoza-jak-ji-poznat-a-predejit-tragedii/

satanklaus ( 7. srpna 2014 21:12 )

Nepiš tu nesmysly Každá doba má svojí zločinnost a svoje druhy zločinů a bylo už i hůř. Po '89 zločinnost nijak závratně nestoupla, jenom se trochu změnila se zaměřením na možnost odírat hlupáky a lidi začali být konečně o všem informovaní a už se nezatajovalo to co nebylo slučitelný se socialistickým způsobem života.

1pravda1 ( 7. srpna 2014 19:03 )

Ta spíše rodila už s nožem v ruce, dítě nechtěla - důvod? Nevíme.

1pravda1 ( 7. srpna 2014 19:01 )

Největší chudák je ta sedmiletá holčička, nejdřív volá sanitku krvácející mamince, už to krvácení musel být pro ni šok a pak se doví, že matka zabila jejího sourozence, no na jednu malou holčičku opravdu velká psychická nálož

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání