Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda v pražských Strašnicích: Dcera křičela o pomoc, její máma ležela v krvi!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: rvs - 
2. srpna 2014
19:52

Strašlivá tragédie! Policie řeší brutální vraždu v bytě v pražských Strašnicích. Nemohoucí dcera tam zoufale volala o pomoc, zatímco její máma ležela kus od ní mrtvá v kaluži krve.

Vražda se stala 19. července, pražská policie o ní ale promluvila až nyní. „Z bytu vycházelo volání o pomoc. Policejní hlídka na místě našla nepohyblivou ženu staršího věku. Ve vedlejším pokoji ležela další žena, která byla mrtvá,“ popsal Blesk.cz pražský policejní mluvčí Jan Daněk.

Mrtvá žena byla matkou invalidní ženy a zavražděna byla údajně velice brutálně, po celém pokoji prý byla krev. „Kriminalisté se původně domnívali, že šlo o sebevraždu. Nařízená soudní pitva však prokázala, že se jednalo o násilný trestný čin,“ uvedl mluvčí.

Vrah seniorky je zatím stále na svobodě, kriminalisté po něm intenzivně pátrají. Policie zatím nezveřejnila, jak žena zemřela, ani šlo-li o loupežnou vraždu. „Jak žena zemřela, nemůžeme kvůli probíhajícímu vyšetřování komentovat,“ dodal Jan Daněk.

zofinka1 ( 4. srpna 2014 19:37 )

zadnice ( 3. srpna 2014 11:45 )

Policie zatím nezveřejnila, jak žena zemřela, ani šlo-li o loupežnou vraždu. „Jak žena zemřela, nemůžeme kvůli probíhajícímu vyšetřování komentovat,“ dodal Jan Daněk. V to jak "zatajovat" je policie ČR naprosto, ale naprosto nepřekonatelná!!! Za měsíc budou občany prosit v TV o informace!!! 

peterwilliams ( 3. srpna 2014 10:20 )

nevi policie jak zena zemrela ale ta druha to vi moc dobře!

naidka ( 3. srpna 2014 07:56 )

polská Blyskawica - to bude terno!

horstfuxteleshop ( 3. srpna 2014 06:20 )

ja tady pisála pro česka parchant, co neumela čist a furt si stežovála, ja žíkat vam že Blesk byt majetek rakousko-švycarska konsorcocium a my pisála jak nam to líbila, čechiše kripl imrvere kritisovala ale my Blesk poctive kupila a cenu saplátyla, my teda pro česka pakáž žíkat : fam už dóma nic nepatřit, fy všecko prodála, nic nemít a tak laskave dršéla hubu a nekritizírovala, jinak mi odstěhovat do Polski a pro fas už tu nic nenapisála

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání