Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pedofil zneužíval děti ve své herně: Dostal 8 let!

Autor: ČTK, ljš - 
30. června 2014
12:38

Místo zábavných zážitků a radosti ze hry, si odnesli doživotní trauma! Malí návštěvníci českokrumlovské dětské herny sexuálně obtěžoval její majitel Jaroslav P.. Čtrnáctiletou dívku podle obžaloby dokonce znásilnil. Soud ho poslal na osm let za mříže.

Trest osm let vězení uložil dnes českobudějovický krajský soud podnikateli, který podle obžaloby zneužíval děti a znásilnil čtrnáctiletou dívku. V počítači čtyřicetiletého obžalovaného muže policisté našli fotografie nahých dětí v různých erotických polohách. Navíc prý muž nezletilým dívkám podával alkohol. Dnešní rozsudek není pravomocný.

Muž provozoval dětskou hernu v Českém Krumlově. Podle obžaloby někteří mladí návštěvníci v objektu i přespávali. Děti se pak doma svěřily, že je obžalovaný údajně osahával. Jednu čtrnáctiletou dívku prý znásilnil.

Podle obhajoby nebylo možné poznat, zda už dívce bylo 15 let. Muž prý dívku osahával a do jejího přirození vnikl prstem a ne penisem. Obhajoba také tvrdila, že řadu činů, z nichž byl podnikatel obžalovaný, nelze jednoznačně prokázat. S tím ale nesouhlasila žalobkyně. "Domnívám se, že provedené dokazování ukázalo, že obžalovaný trestné činy spáchal," řekla státní zástupkyně Dagmar Šimánková.

Podnikatel připustil jen některé z činů. "Lituji toho, co se stalo, ale už to nemohu vzít zpátky," řekl dnes před soudem. Podle znalců by měl obžalovaný podstoupit ústavní sexuologické léčení.

zelena.karkulka ( 30. června 2014 22:29 )

To je fakt

zelena.karkulka ( 30. června 2014 22:28 )

Moc jsem nepochopila ,proč se v dětské herně spávalo? O tomhle jsem nikdy neslyšela a je jasné,že ten uchylák si tohle ,,podnikání,, vybral schválně. Podle mě-nízký trest,až vyleze,bude to dělat zase.

buban ( 30. června 2014 20:17 )

Mno tak můj příspěvek zde nebyl zveřejněn. Psala jsem o tom, že na takováto zařízení dostávají zřizovatelé (potažmo pedofilové) příspěvky z různých EU fondů-záminka je ta, že se snaží o integraci těchto ohrožených jedinců, kteří jsou obohacením pro jakoukoliv kulturu.

ejvm1712 ( 30. června 2014 14:42 )

Jak to,že obecní úřad mohl dovolit něco takového jako děckou hernu? Které děti tam asi tak chodí? Nic nedám za to,že v 99% tmavokožci. V návštěvách heren,nevěstinců a podobných pajzlů pokračují i v dospělosti.

ejvm1712 ( 30. června 2014 14:39 )

Správně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání