Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Další zoufalý čin: Žena (45) ukončila život skokem pod metro!

Petačtyřicetiletá žena dnes ukončila svůj život skokem pod soupravu metra!
Petačtyřicetiletá žena dnes ukončila svůj život skokem pod soupravu metra!  (Autor: Policejnidenik.cz)
Autor: ČTK, lvi - 
4. června 2014
14:20

Ve stanici pražského metra Vltavská dnes žena skočila pod přijíždějící vlak, svým zraněním podlehla. Neštěstí krátce před třináctou hodinou zastavilo provoz na lince C. ČTK to dnes řekli mluvčí pražské policie Tomáš Hulan a Dopravního podniku hlavního města Prahy Jiří Štábl.

Záchranáři ženu oživovali zhruba dvacet minut. "Pětačtyřicetiletá žena skočila pod jedoucí soupravu metra a zřejmě dobrovolně ukončila svůj život," potvrdila pro Blesk.cz Klára Fikejzová z pražské záchranné služby. "Utrpěla zranění neslučitelná se životem," řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Doprava se po neštěstí zastavila na celé lince C, zhruba po deseti minutách dopravní podnik výluku omezil na úsek mezi stanicemi Florenc a Ládví. Místo metra zde jezdily autobusy.

e.44 ( 5. června 2014 13:32 )

To bylo i dřív a mnohem houšť . Tak třeba v roce 1960 to bylo v průměru 7 sebevražd denně, v roce 1970 spáchalo sebevraždu 7-8 lidí denně, v roce 1980 spáchalo sebevraždu každý den 5-6lidí. Od roku 1990 do současnosti se pohybuje počet sebevražd mezi 3-4 denně.

lepabrena ( 5. června 2014 02:57 )

Nereagujte na placené provokatéry- platí je zloději, kteří rozkradli a zadlužili náš stát. Nikdy v této zemi nebylo tak zle, jako nyní- dokonce ani za protektorátu ne. To, co si dovolili předchozí vlády-donutit občany, aby pracovali ZDARMA bez ochranných pomůcek nekvalifikovanou práci na poloviční pracovní úvazek- to si nedovolili v českých zemích ani nacisté vůči Čechům- pouze vůči Židům. Znamená to snad, že je český národ určen k likvidaci a půjde sám beze slova na porážku?!

e.44 ( 4. června 2014 18:37 )

Zaprvý nemáš ani páru proč to ta ženská udělala. Zadruhý je dneska podstatně míň sebevražd než za komunistů (možno dohledat statistiky). Zatřetí nevím o nikom kdo by odtud v současnosti emigroval do některé z komunistických zemí ale za komunistů se do těch kapitalistických emigrovalo celkem dost. Zadalší dřív byly hranice zavřený a utíkalo se mnohdy s nasazením vlastního života, dneska jsou otevřený a když nepočítám ty co jdou do jiné země za poznáním, za vzděláním, za prací a pod., tak natrvalo se do ciziny stěhuje málokdo. Řekla bych že to dost jasně vypovídá o tom kdy bylo hůř.

Lucio1 ( 4. června 2014 17:09 )

Stále se tvrdí, kolik komunisté v 50 letech zlikvidovali lidí, tahle doba jich ale zlikvidovala o dost víc, jsem realista, bude hůř..Stačí se podívat do vyspělých zemí, kolik lidí končí na ulici, prostě už nic finančně neutáhnou...

bizon_pepa ( 4. června 2014 16:04 )

Ty jsi ale drnda. Ona spíš pocgopila, že Bohůš jí opět nasliboval nesmysly. Prostě lidi se nepoučí a nepoučí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání