Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hazard, nebo umíněnost? Po Lounech se prohánělo auto s mužem na kapotě!

Šlo o prostý hazard, nebo o nehodu někde na přechodu? Nikdo neví, co za paradoxní nebezbečnou jízdou na kapotě vozu stálo.
Šlo o prostý hazard, nebo o nehodu někde na přechodu? Nikdo neví, co za paradoxní nebezbečnou jízdou na kapotě vozu stálo.  (Autor: Václav Buben)
Autor: Jana Ulrichová - 
26. května 2014
21:01

Doslova šok zažil Václav Buben, když ráno cestou do práce projížděl Louny. Ve chvíli, kdy chtěl na křižovatce odbočit z hlavní silnice, mu cestu zkřížil Renault Scénic s mužem na kapotě.

Ze záběru není jasné, zda šlo o žert, hloupou sázku, nebo zda se muž na kapotě ocitl nedobrovolně. Podle Václava Bubna, jehož palubní kamera nebezpečnou jízdu zachytila, ale vypadal zděšeně. „Podle jeho výrazu určitě nešlo o sázku nebo o zábavu,“ řekl. V autě prý seděli dva lidé, řídil muž.

Co tomu předcházelo, neviděl. Lidé, kteří video shlédli na sociálních sítích, spekulují o tom, že se možná řidič a chodec nedohodli na přechodu. V tom případě je ale nepochopitelné, proč se muž nepustil, když s ním auto na chvíli zastavilo v křižovatce. „Jen tak pokrčil ramena a vytřeštěně koukal,“ uvedl Václav Buben. Auto se pak znovu rozjelo a s mužem stále na kapotě zamířilo z centra Loun směrem na Prahu.

Video Co stálo za zvláštní nehodou? Ozvěte se nám - čtenář Blesk.cz
Video se připravuje ...

Video už zkoumají policisté. „Záběry analyzujeme. Pomocí techniků se budeme snažit zaostřit značku, identifikovat vozidlo a najít jeho provozovatele,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Výzva!

Znáte řidiče Renaultu Scénic nebo jeho spolujezdce, kteří se 17. 5. ráno v 5,17 hod. projížděli Louny s mužem na kapotě? Víte, kdo byl oním mužem? Napište na tip@blesk.cz

koko61 ( 26. května 2014 22:51 )

já vím kdo to je: BLÁZEN

jahodove_ticho ( 26. května 2014 22:33 )

No to je vůbec kraj... Tragédi, asociálové, smažky... Jezdím na lounsko služebně a ty hnusný zapadákovy plný lidskejch trosek s jejich vyjebanejma vrakama nebo lowend social autama je zážitek!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání