Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Měsíc od nálezu těla bez hlavy: Poláka pohřešovala rodina skoro rok!

Autor: Pavel Schuster - 
15. května 2014
19:05

Vražda, sebevražda, nebo nešťastná náhoda? Středočeští kriminalisté si teď lámou hlavy s případem starým přesně měsíc. Na Mělnicku totiž z Labe vyplavala mrtvola muže, kterého jeho rodina pohřešovala od července minulého roku!

Podle policie není ani po měsíci jasné, jak Polák přesně zemřel. „Je to přesně měsíc, co v Dolních Beřkovicích bylo z Labe vytaženo mužské tělo. Nařízená soudní pitva dosud neurčila přesnou příčinu smrti,“ řekla Blesk.cz středočeská policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová. Podle ní se jednalo o jednačtyřicetiletého Poláka Marcina Jaroslawa Balu.

Podle Zatloukalové se muž pohyboval jak v Praze, tak na Mělnicku, kde hledal ubytování. Rodina s ním kontakt ztratila v červenci minulý rok, jeho tělo vytáhli až 15. dubna, přesně před měsícem.

Kriminalisté ale doteď netuší, co se muži přihodilo. „Kriminalisté pracují se třemi verzemi. Zda se muž stal obětí násilného činu, zda spáchal sebevraždu, nebo jestli se jedná o nešťastnou náhodu,“ doplnila Zatloukalová.

Video Mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová o nalezeném těle na Mělnicku - Blesk - David Malík, Pavel Schuster
Video se připravuje ...

Podle některých informací bylo tělo bez hlavy. Je ale možné, že to způsobilo značné stádium rozkladu. V lokalitě našli další dvě těla, podle policie spolu ale případy nijak nesouvisí.

Pokud byste o muži cokoliv věděli, volejte linku 158!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání