Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Bordel na kolečkách

25. června 2001
01:19

Majitel zahrady netušil, k jakému účelu svůj pozemek pronajal. Šlapka s kunčaftem v karavanu zase netušila, že ji odtáhnou.

Překvapení čekalo prostitutku Leu (27) provozující svoji živnost na dálnici D1 poblíž Jihlavy. Před několika týdny si na okraji jedné obce v bezprostřední blízkosti dálnice pronajala oplocenou, nijak nevyužívanou zahradu Přivezla na ni karavan a v něm začala »podnikat«. Od víkendu je ale všechno jinak.
Když se před zahradou v neobyčejně vysoké frekvenci začaly střídat nejrůznější parkující automobily, upoutalo to pozornost místních obyvatel. Jejich zvědavým pohledům neušlo, že s každou návštěvou se malý karavan podivně houpe. V obci čítající pár desítek obyvatel to okamžitě vyvolalo značnou nevoli nejen proti návštěvnici, ale aké proti majiteli zahrady.

"Netušil jsem, co na mě šijou. Všechno vyřizoval přítel té ženy s tím, že by si sem o víkendech rádi jezdili odpočinout," bránil se útokům některých sousedů majitel zahrady žijící v Jihlavě, který si nepřál být jmenován. "Sliboval, že zahradu posečou, stromy prořežou, že ji budou udržovat. Já na to nemám čas. Dohodli jsem se na slušném pronájmu a to je vše," prozradil Blesku muž, který zahradu získal po svých rodičích. Zároveň přiznal, že byl nedávno překvapen, když zjistil, že na zahradě se nic neděje. Tráva půl metru vysoká, na několika místech zválená.

O víkendu došla majiteli zahrady trpělivost. Na pomoc si ještě raději přivzal tři své kamarády, a když zjistil, že u plotu parkuje opět automobil, nechal karavan zapřáhnout a kněžku lásky i s jejím kunčaftem odtáhl za vesnici. "Teď abych se tady raději neukazoval, celé vsi jsem pro smích," hořekoval v sobotu majitel zahrady.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání