Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bosý zloděj potřeboval boty, policisté mu jedny darovali!

Autor: lvi - 
9. května 2014
18:05

Minulý týden zasahovali policisté v OC Nový Smíchov, kde zadrželi mladého bezdomovce, který v jednom z tamních obchodů odcizil boty. Mladý bezdomovec odcizil v obchodě boty. Ke krádeži se přiznal, nicméně nedokázal hodnověrně prokázat svou totožnost, a tak byl převezen na místní oddělení.

Jako důvod zmíněné krádeže uvedl fakt, že nemá v čem chodit a peníze na boty nemá. Rovněž přiznal, že se občas dopustí drobné krádeže.

Hlídka PČR se rozhodla vyřešit přestupek oznámením na příslušný úřad.

Protože mladíkova bota opravdu neměla podrážku, projevili policisté z MO PČR Smíchov obrovskou dávku lidskosti. Mladíkovi věnovali jeden pár svých bot a dva páry suchých ponožek. Mladík je jinak bezproblémový. Tímto však policisté rozhodně neomlouvají čin, který spáchal.

Za boty i ponožky mladík policistům poděkoval, poté služebnu opustil.

londynskypes ( 10. května 2014 20:20 )

mesalina

londynskypes ( 10. května 2014 20:19 )

kdovi co ma za rodice ...takto ho pripravili na zivot ...meli na nej dbat nechat ho vyucit a mela byt zachovana povinna vojenska sluzba na dva roky!!

mortis69 ( 10. května 2014 04:20 )

Ještě že nepotřeboval slipy Tohoto mi líto není.Práce i s ubytováním je spousta-znám to sám.Zrovna po roce a půl měním firmu a z nabídek si můžu vybírat Stačí mít trochu zájem a nerezignovat nad životem

kodlofon ( 9. května 2014 23:54 )

Je mi ho lito mladence.Jakmile se dostane do lochu uz se to snim poveze.Pokud nic jeste neudelal a ukrast boty to je nic tak ma porad realnou sanci slusne a poctive zit.V lochu se nauci jak zit potom slusne ale ne poctive.Chytli ho protoze vypada jak bezdomovec.V novych NIKE kdyz krades tak te hochu nechytej.

Uživatel_5646758 ( 9. května 2014 21:49 )

v kriminále by mu bylo líp ne 5x za den teplou stravu čistou postylku teplo farebnů telku posilovnu kulturní vyžití a vše zdarma

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání