Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lupič-mumie v Praze: Přepadl banku s pistolí!

Zloděj, který se maskoval, čepicí, brýlemi a přelepenou bradou, přepadl banku v Praze.
Zloděj, který se maskoval, čepicí, brýlemi a přelepenou bradou, přepadl banku v Praze.  (Autor: Policie ČR)
Autor: rvs - 
9. května 2014
14:28

Ozbrojený a nebezpečný! Policisté pátrají po muži, který ve středu přepadl banku na pražských Vinohradech. Podivný lupič s obvazy na obličeji pokladnímu hrozil pistolí…

„Asi padesátiletý muž přistoupil k pokladnímu, podal mu obálku a požadoval vydání peněz. Přitom odkryl klopu kabátu, ve které měl uschovanou stříbrnou pistoli,“ popsala pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Vyděšený pracovník banky lupiči vydal několik desítek tisíc korun a muž z banky okamžitě zmizel. Zvláštním znamením bylo, že muž měl na obličeji obvazy přelepené náplastí. Není zatím jasné, šlo-li maskování, nebo byl skutečně zraněný.

Video  Lupič s pitolí přepadl banku v Praze  - Policie ČR
Video se připravuje ...

pepatiso ( 9. května 2014 20:35 )

šikulka-banky okrádájí nás a tak si vzal jenom svůj podíl,a co mně na takových případech fascinuje nejvíc-to enormní nasazení policie,kolikrát si říkám,že kdyby se tak věnovali každému případu.Banka určitě nezkrachuje a ten bobek určitě nezbohatne.

madr1111 ( 9. května 2014 17:24 )

Všschny zloděje jak v bankách,v metru i venku mají na kamerách jen vrahy nemají to nechápu a na každým rohu v centru kamera

evita5555 ( 9. května 2014 17:06 )

Lenže takto sa dostanú k hotovým prachom bez problémov, kto vie, koľko zlodej ukradol? Zbytok si rozdelia, takže im to vyhovuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání