Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie rozprášila pobočku neonacistů: "Náckové" mají ve znaku kosočtverec!

Autor: rvs - 
5. května 2014
14:53

V Praze fungovala pobočka ruských »nácků«! Detektivové z protiextremistického oddělení v Praze vypátrali pětici mladíků, kteří se hlásili k organizaci Wotan Jugend, otevřeně se hlásící k neonacismu.

Rasismus, neonacismus, uctívání Adolfa Hitlera… To byla ideologie pětice mladých »nácků«, jejichž pobočku nechvalně proslulé ruské organizace rozprášili pražští kriminalisté.

„Založení tuzemské buňky Wotan Jugend inicioval jednadvacetiletý cizinec, trvale žijící na území ČR,“ uvedla pražská policejní mluvčí Andrea Zoulová. Další ze šéfů organizace už sedí ve vězení za jiný zločin. „Je ve výkonu trestu pro trestnou činnost násilného charakteru s rasovým motivem,“ vysvětlila mluvčí.

Kosočtverec ve znaku

Wotan Jugend je ruská organizace, zajišťující finanční podporu ruským neonacistickým vězňům. Přestože se jedná o nebezpečnou skupinu, její symbolika působí komicky a dost vypovídá o duševní úrovni jejích členů. Ruští neonacisté si totiž do znaku dali rozpůlený kosočtverec, silně připomínající hanlivé zobrazení ženského pohlavního orgánu…

Dopisy plné hrubek

Komicky působí i korespondence členů českých Wotan Jugend, která se objevila na internetu. Mladíci se oslovují »náodněsocialistický bratře ve zbrani« a jejich dopisy jsou plné nejen neumělých malůvek nacistických symbolů, ale hlavně hrubých chyb.

sydnicka ( 6. května 2014 10:59 )

kobyla1: radeji byt fasistou nez takovym komunistickym primitivem jako si ty

slider ( 5. května 2014 23:50 )

Rusaci, Ukrajinci, atd ven! https://www.facebook.com/tomio.cz

vojjaksvejk ( 5. května 2014 21:33 )

Na ty Ukrajinské nácky z Pravý sektor je ale každá policie krátká Ti mají své ochránce hodně vysoko ve strukturách EU a USA ? http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1035-video-o-ukrajinske-revoluci-fasistu-ktere-na m-mainstreamova-media-nikdy-neukazi ODĚSA ? Byla od počátku zase provokace Ruska? No alespoň tak jak to v našich mas médiích komentují jako prohlášení od premiér Ukrajiny o tom že to co se stalo v Oděse je dopředu připravená provokace Ruska ?Taková připravená provokace je je zpravidla označované jako vyvolání války útokem pod falešnou vlajkou Operace pod falešnou vlajkou nebo falešná vlajka (anglicky false flag operation nebo false flag), případně operace pod cizí vlajkou ? Proruští teroristé se v Oděse sami upálili a pak z toho obratem obvinili ukrajinské vlastence za Pravý sektor (ukrajinsky Пра́вий се́ктор) je označení volného uskupení nacionalistických, krajně pravicových, částečně paramilitantních organizací na Ukrajině. Patří sem například politická strana UNA-UNSO nebo paramilitární organizace Tryzub, jejíž velitel Dmytro Jaroš je zároveň lídrem Pravého sektoru.[1] Dále sem náleží například některé organizace fotbalových hooligans. ? Jak se odlišuje proruský ukrajinský terorista od proevropský ukrajinský vlastenec za pravý sektor . Z následujících forografií z Oděsy se to moc poznat nedá a nebo ano ? http://www.zvedavec.org/.../5964-obrazek-lepsi-nez-tisic... https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ .../10167946...

anka ( 5. května 2014 21:23 )

tvarite se jako kdyby v Rusku nebylo taky dost mladych fasistu. Jinak si muzete overit jaci lide se u nas a jinde v zahranici lecili, a zadny z nich nebyl fasista -> to jenom pro putinovska propaganda se o tom snazi vsechny presvedcit.

sydnicka ( 5. května 2014 19:33 )

kobyla1: jediny kdo je debil to si ty. Normalni clovek pomuze zranenemu cloveku a je jedno na jake strane je.Jenom prase se chova tak jak ty se vyjadrujes. Mimochodem i Nemecko vzalo lidi na leceni a to z obou stran - to zn. i ty ruske bolseviky z majdanu, kteri vrazdili nevinne lidi. Proti tobe by byl Hitler vlastnikem Nobelovy ceny miru. Je mi z tebe na zvraceni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání