Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krejčířovi se prý narodil další syn. S manželkou ho ale nemá!

29. dubna 2014
12:39

Život v třicetimilionové vile, luxusní auta... Kde na pohádkový život vzala nezaměstnaná bývalá playmate Marissa Christopher? Soukromý vyšetřovatel Paul O'Sullivan, který jde po Radovanu Krejčířovi, věří, že za tím stojí český uprchlík. Před třemi měsíci mu prý dokonce porodila syna.

Jihoafrická playmate října 2012 s v magazínu popisuje jako "beznadějný romantik, který se bojí samoty víc než čehokoliv jiného na světě".

Modelka veřejně popřela, že by s Krejčířem měla vztah. Magazín Star ale na základě několika zdrojů blízkých vyšetřování uvedl, že se spolu stýkali několik let. Jejich románek vyvrcholil před třemi měsíci narozením syna. Krejčíř se s modelkou údajně začal stýkat ještě v době, kdy manželka Kateřina Krejčířová žila se synem na Seychelských ostrovech.

Vyšetřovatel O'Sullivan byl před několika dny modelku v luxusním čtyřpatrovém sídle navštívit. Chtěl od ní vysvětlit původ jejího bohatství. Odmítla ho. Detektiv kontaktoval i majitele domu. Ten vypověděl, že ho před několika měsíci oslovil Krejčíř a požádal ho aby Marissu ubytoval. Měsíčně mu platí necelých 200 tisíc korun.

Radovan Krejčíř čelí v Jihoafrické republice obžalobě z podílu na vraždě Zimbabwana Phumlaniho Ncubea, z únosu a z pokusu o vraždu elitního policejního detektiva Nkosany "Zabijáka" Ximby a právě soukromého vyšetřovatele Paula O'Sullivana, jenž Krejčířovy aktivity v JAR dlouhodobě sleduje.

V České republice byl podnikatel pravomocně odsouzen k 10,5 roku vězení za více než půlmiliardový daňový únik a další kauzy ještě neskončily. V JAR žije od roku 2007. Přesídlil tam ze Seychel, kam utekl o dva roky dříve před policejním vyšetřováním v Česku.

Jihoafrická média Krejčíře spojují nejméně s desítkou dalších vražd a trestných činů. Podle reportérů byl jednou z klíčových postav johannesburského podsvětí, za žádný trestný čin zde ale zatím nebyl odsouzen.

salto ( 30. dubna 2014 08:15 )

Radovane, Radovane kudy chodíš, tudy trousíš

moiaza ( 30. dubna 2014 00:00 )

Pohrobkům modrých strak se vede dobře.

zkzkz ( 29. dubna 2014 19:55 )

Další***ek na světě

zarazenyprd ( 29. dubna 2014 13:44 )

 Pár lidí nechal zavraždit, tak to musí nějak nahradit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání