Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Brutální útok v tramvaji č. 25: Cizinec zbil a okradl studentku

Útočníka z tramvaje č. 25 policie dopadla
Útočníka z tramvaje č. 25 policie dopadla  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
9. dubna 2014
10:48

Bil dívku pěstmi po celém těle, kopal ji, tahal za vlasy, hlavou jí mlátil o okénko... Nakonec studentce (26) vzal kabelku a mobil. Pokusil se jí vytrhnout i náušnice z uší. Útočníka původem z Litvy policie brzy zadržela. Ještě během převozu na stanici byl agresivní a policistům vyhrožoval smrtí

Podle policejní mluvčí Jana Rösslerové muž zaútočil na ženu v pátek 4. dubna v tramvaji číslo 25 mezi zastávkami Kbelská a Nademlejnská. Poté, co tramvaj vyjela ze zastávky, cizinec údajně vytrhl ženě z ruky telefon a pak se s ní přetahoval o kabelku, o kterou ale nechtěla přijít, proto ji pevně držela.

"Útočník na ni začal křičet, tahal ji za vlasy, bouchal její hlavou o okno tramvaje, pěstmi ji tloukl do celého těla včetně hlavy a břicha. Navíc jí chtěl odcizit ještě zlaté náušnice, ty jí začal strhávat z ucha, a když se mu to nepodařilo, studentku zatlačil na sedačku, kde ji kopal kolenem do těla," popsala napadení mluvčí. Doplnila, že muž přestal až v okamžiku, kdy na další zastávce začali do tramvaje nastupovat lidé.

Podezřelého muže policisté o den později našli u čerpací stanice v Poděbradské ulici. I během převozu na policejní stanici byl podle Rösslerové agresivní, s policisty odmítal spolupracovat a vyhrožoval jim fyzickou likvidací. Při dechové zkoušce pak kriminalisté naměřili cizinci tři promile alkoholu.

Policisté současně hledají svědky uvedeného přepadení v tramvaji, kontaktovat je mají prostřednictvím linky 158.

Video  Při převozu se Litevci udělalo nevolno  - Policie ČR
Video se připravuje ...

ipsace ( 10. dubna 2014 00:13 )

Zdalipak náhodou nezabil i tu cca 62 letou paní v tramvaji v Modřanech ? A asi ji zabil občan bývalého SSSR nebo jiný cizinec z Východu.

jsemtady ( 9. dubna 2014 12:46 )

Postavit ke zdi a vydat povel"pal".

marie60 ( 9. dubna 2014 12:03 )

Toho haj.zlíka, který zastřelil v tramvaji postraší paní asi už nikdy nenajdou. Mohl ji zabít taky nějaký cizinec,těch je tady až moc.

marie60 ( 9. dubna 2014 12:00 )

 

dandova ( 9. dubna 2014 11:59 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání