Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Zavraždila své dvě novorozené děti: Byla těhotná i potřetí?

Autor: Jiří Čada - 
8. dubna 2014
14:37

Zavraždila Lucie K. (21) ještě další, v pořadí třetí, své dítě? Její spolužáci Blesku tvrdí, že bývalá studentka jedné z jihlavských středních škol, byla těhotná i v roce 2011.

Lucii nyní obvinili jihlavští kriminalisté z vraždy svých dvou novorozených dcer. První dítě porodila v roce 2012 na záchodcích jihlavského autobusového nádraží. Dítě pak pohodila pod schody obytného domu v Havlíčkově Brodě. Druhá dcera se narodila v roce 2013. Tu spolu s přítelem, otcem obou dětí, v igelitové tašce odhodili do křoví na břehu rybníka Drátovec na Havlíčkobrodsku.

„Jsme si naprosto jisti, že s břichem už chodila i v roce 2011,“ prozradil Blesku nyní jeden z jejích bývalých spolužáků. „Ona tehdy chodila s mým kamarádem a tak jsme si z něho dělali legraci, že bude tátou,“ vzpomíná jeden z kamarádů. Lucka prý propadla marihuaně. Odstěhovala se od rodičů.

„Nosila mikiny o dvě čísla větší. Těhotenství, ale popírala,“ tvrdí také Lucčina kamarádka Šárka T. O Lucce nechtěla zprvu vůbec mluvit. Pak z ní, ale vypadlo, že těsně před jejím zatčením policií, spolu chtěly jít na pivo. To už však nestačily.

Otec zavražděných dětí: Nevěděl jsem, co mám dělat

Blesku se podařilo najít také otce obou zavražděných dětí. Ten policistům, stejně jako Blesku tvrdí, že o těhotenství své přítelkyně nevěděl. „Bohužel jsem to nepoznal, tvrdila mi, že je nemocná,“ popisoval Blesku Václav D. Tomu nyní hrozí nemalé oplétačky s policií. Druhou novorozenou dceru pohodili společně s krkavčí matkou na břehu rybníka Drátovec.

„Já nevěděl, co mám dělat. Dnes už to vidím jinak,“ reagoval překvapivě na dotaz, proč pak vraždu dítěte nenahlásil. „V roce 2011 jsem ji ještě neznal, tak nevím, zda mohla být už předtím těhotná,“ dodal Václav, který má podle svého facebookového profilu už novou přítelkyni.

Kriminalisté případ vraždy novorozenců dále vyšetřují. Jsou však skoupí na slovo. „Je těžké prokazovat vraždu bez mrtvoly,“ tvrdí šéf krajských kriminalistů Pavel Kubiš. „Teď není na místě mluvit o jakémkoliv našem dalším postupu,“ zdůraznil Kubiš.

 

 

aanitaa ( 8. dubna 2014 22:30 )

No hlavne , aby ses ne.pos.ral ty !

zelena.karkulka ( 8. dubna 2014 22:02 )

prosím tě,nepiš sem neustále ty bláboly o nepovedených adopcích-to neznamená,že když ty máš špatnou zkušenost,má ji každý!

oliiiii3 ( 8. dubna 2014 18:04 )

Otce toho bych vrazila taky do bani, on nevedel co delat, co je to taky za vola. Vzdyt mohla jit do porodnice to anonymne porodit a deti, si mohla neaka rodina vzit.Co je to dnes za devky , obratit a nalit jim tam do ty nory kyselinu. Je to hruza co je to v dnesni dobe za zensky.

wimr ( 8. dubna 2014 16:37 )

aby ses n e p o s r a l a

marie60 ( 8. dubna 2014 15:58 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání