Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrůzný nález na Kladensku: Mrtvola v ohořelém autě!

Autor: ČTK, ljš - 
1. dubna 2014
09:14

Vražda nebo sebevražda? Kriminalisté řeší nález mrtvého těla poblíž Hostouně na Kladensku. Podle dostupných informací se jedná o muže, jeho totožnost ani příčina smrti však zatím nejsou známy.

"Našli ho hasiči při likvidaci požáru terénního vozidla. Kriminalisté jsou nyní na místě," potvrdila mluvčí kladenských policistů Michaela Nováková.

Dnes ráno před sedmou hodinou bylo hasičům nahlášeno hořící terénní vozidlo Nissan Patrol na louce mezi Hřebčí a Hostouní. "Auto plně zasaženo požárem, po sedmé hodině dostali hasiči požár pod kontrolu. V autě našli mrtvou osobu," informovala mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková.

Na místo byli přivoláni kriminalisté. "Nyní probíhá ohledání místa činu. Totožnost muže zatím není známá," řekla mluvčí policistů. Podle Novákové bude nařízena soudní pitva, jejíž výsledek by mohl být známý zítra. "Co bylo příčinou úmrtí muže, určí odborné expertizy," dodala.

monza ( 1. dubna 2014 10:29 )

Co je na tom "hrůzného"?Běžná věc. Hrůzné bude,až se dočteme,že "tento den nebyl nikdo zavražděn"! To totiž nastal "konec světa"!

marie60 ( 1. dubna 2014 10:12 )

  ...člověk aby měl strach jít i do lesa, že tam na něco takového narazí. Taky jsem si už dřív všimla, že přibývá vražd a sebevražd. Včera bylo ve zprávách o té staré uhořelé paní v její chalupě.Nakonec to byla vražda a chlápek co jí to udělal, tak podpálil dům, aby se nic nezjistilo.Ještě se čuměl na hasiče jak se snaží domek uhasit. Je dobře, že ho tak brzy našli.Tomuto ha.jzlovi bych dala doživotí s tvrdým režimem.

zadnice ( 1. dubna 2014 09:50 )

Každý den minimálně jedna mrtvola!!! ČR je velice, ale velice nebezpečná země pro žití. V kulturně vyspělých státech Evropy to nemá obdoby!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání