Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bomba v bance: Tento muž chtěl vyhodit do vzduchu půlku Václavaku!

Autor: rvs - 
21. března 2014
15:22

Tohle je on! Muž který ohrozil stovky lidí bombou, obsahující čtyři kilogramy trhaviny. Policie včera zveřejnila fotografii nebezpečného lupiče, který ve středu přepadl banku ČSOB na pražském Václavském náměstí.

Muž ve věku mezi padesáti a šedesáti lety, který měl delší tmavé vlasy a zřejmě falešný knír. To je lupič, který před třemi dny v Praze spustil hotové policejní manévry.

Pomohou i drobnosti

Policie je skoupá na další konkrétní informace o případu, nechce ohrozit pátrání. To stále intenzivně probíhá. „Kriminalisté se v těchto případech snaží zjistit maximum podrobných informací o pachateli. Analyzuje způsob jeho chování, vyslýchá všechny svědky, a zpracovává záběry z banky i z bezpečnostních kamer v okolních ulicích,“ řekl Blesku bývalý elitní kriminalista Josef Doucha.

Pomozte v pátrání

Kriminalisté teď prosí veřejnost o pomoc. „Potřebujeme jakékoliv podstatné informací, které by vedly ke zjištění pobytu, pohybu nebo totožnosti muže na fotografiích,“ uvedla pražská policejní mluvčí Hana Jeřábková. Pokud o pachateli cokoliv víte, volejte linku 158.

kdoasi ( 23. března 2014 18:56 )

Není to ten blb,co vyhodil do luftu jednoho z manažerů Albixonu?

tenzmrtodvedle ( 22. března 2014 08:54 )

Zajimalo by me,co mel sebou za trhavinu. Ty 4 kila semtexu by klidne mohl prodat nejakemu zapadakovy za 50 tisic korun,to by asi bylo lepsi reseni nez prepadat banku.On si ale asi "sel" pro miliony,holomek

sars ( 22. března 2014 01:38 )

Jestli chtel vyhodit pulku vaclavaku,tak mel ale opravdu hodne malo trhaviny...proc tam ten kufr nechal?

dekatlon.je.tchurak ( 21. března 2014 16:45 )

prej půlku Václavaku možná tak vaše prde.le vám to vyhodí vy jelita bleskáči

joudajoudovy ( 21. března 2014 16:20 )

neni se cemu divit, kdyz p.rittig nevlastni zadny majetek a doslo k uzavreni kohoutu z dp, pak si sel vybrat svych 17haleru.... snad to bude duvod, aby sel konecne brucet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání