Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Přítelkyni rdousil a pak hodil do potoka: Dostal 12 let

Roman Horn, souzený za vraždu přítelkyně, Krajský soud Ústí nad Labem Roman u soudu tvrdil, že Míšu miloval. Byla to prý jeho první láska
Roman Horn, souzený za vraždu přítelkyně, Krajský soud Ústí nad Labem Roman u soudu tvrdil, že Míšu miloval. Byla to prý jeho první láska  (Autor: ČTK, Facebook.com)
Autor: ČTK, ljš - 
20. ledna 2014
17:23

Tragicky skončila první velká láska Romana H. (19) z Děčína. O dva roky starší Míšu v hádce uškrtil a pak její tělo hodil v lese z mostu z výšky 5 metrů do potoka. V tu dobu dívka ještě žila. Soud ho za to včera ….

Roman, který se živil jako černý taxikář, se u soudu hájil tím, že dívku zabít nechtěl. Osudného červnového večera se spolu pohádali kvůli její nevěře. Oba byli pod vlivem pervitinu. „Chtěl jsem, aby už mlčela,“ vysvětlil, proč dívku popadl za hrdlo a začal rdousit. Pak ji naložil do auta a chtěl ji prý odvézt do nemocnice. Proč si to ale rozmyslel a odbočil do lesa, kde ji shodil z mostu, neobjasnil. V tu dobu ještě žila, zemřela na otok plic a mozku.

 

Včerejší jednání sledovala jeho maminka a také rodina zavražděné dívky. „Je to to nejhorší, co může člověk zažít. Pořád se s tím pereme. Žádný trest nás neuspokojí, dceru nám to nevrátí,“ řekl Míšin tatínek Dušan S.

 

Vraždil v afektu

 

Podle znalkyně Štěpánky Tůmové je Roman H. nezralý. Od dětství trpí hyperkinetickou poruchou, která se projevuje nesoustředěností, všestrannou, zejména pak emoční labilitou a neschopností reagovat adekvátně na zátěžové situace. V takových chvílích je i agresivní. Jednal v afektu.

maxipesfik ( 21. ledna 2014 16:58 )

Mrtvej feták ,dobrej feták.

maxipesfik ( 21. ledna 2014 16:58 )

slider ( 21. ledna 2014 12:56 )

12 Let. Soudce třeba zabít.

janina7777 ( 21. ledna 2014 07:52 )

nebo třeba tomu tvýmu

pizzaoo ( 20. ledna 2014 20:33 )

Možná bude to co napíšu drsný ale dostala prostě to co si zasloužila a o co si koledovala. Kdo ji nutil tahat se s takovým č*rákem feťáckým místo toho aby si našla normálního kluka a žila normálním životem? Líto mi jí není absolutně vůbec a to ani trošičku. Byly to dvě fetky a podle toho to taky dopadlo. Jeho by měli odstřelit u zdi jak prašivýho psa a byl by klid.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání